Flodkryssning i Dourodalen

Escape Travel är en växande researrangör specialiserad på kvalitativa gruppresor med guide.

Escape Travel omsätter under 2016 ca 58 miljoner kronor i Sverige och drygt 400 miljoner kronor i Norge.

Företaget ingår i BTG (Braathens Travel Group) som tillhör Per G Braathens investmentbolag Braganza, där bl.a. Ticket Privatresor, Braathens Regional Airlines (BRA), Wayday Travel och Dyreparken Kristiansand ingår.

 

Just nu har vi inga lediga tjänster.

Om du tycker att Escape Travel låter som ett spännande företag? Skicka gärna in en intresseanmälan till oss. Vi genomgår just nu en spännande utvecklingsfas där vi lägger planer för framtida expansion. Även om vi för tillfället inte söker personal så är vi alltid intresserade av drivna, positiva och kompetenta personer.

Skicka gärna intresseanmälan till:
Susanne Sävenholt på susanne@escapetravel.se
eller Jon Tormodsson på jon@escapetravel.se

Här finns vi

Göteborg
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg

Mer om Escape Travel Sweden AB

Årets nykomling 2010 utsedd av Företagarna i Göteborg.

Årets nykomling 2010 utsedd av Företagarna i Göteborg.Årets Företagare är en utmärkelse som delats ut i över 20 år och som uppmärksammar en företagare som visat prov på att vara extra kreativ och företagsam, och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare.

Årets Rookie Göteborg 2010, Jon Tormodsson och Susanne Sävenholt, med företaget Iceland Explorer (numera Escape Travel) har genom stort entreprenörskap och drivkraft blivit en av Sveriges ledande leverantörer av resor till Island.

Länk till artikeln ”Årets företagare 2010”

Mer om oss

 

Escape Travel är medlem i Svenska RresebyråföreningenEscape Travel har ställt resegarantiVi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. inspired-by-iceland-100

SRF & Kammarkollegiet
Escape Travel är medlem i Svenska Resebyråföreningen (SRF) och har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Se vår ställda resegaranti hos Kammarkollegiet här

Bisnode kreditvärdighet AA
Vi är ett kreditvärdigt företag med rating AA enligt Bisnodes värderingssystem, som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Inspired by Iceland
Vi är certifierade specialister på Island av Inspired by Iceland – isländska turistrådet.