Vi arbetar på Escape Travel – Välkommen att kontakta oss!

Helena Axelsson

Helena Axelsson

Favoritresmål privat: Mexico – för dess kritvita stränder, turkosa vatten och den fantastiska maten!

Favoritresmål inom jobbet: New York – Jag älskar New York! Staden som har allt och aldrig sover och det finns alltid något nytt att upptäcka! Brooklyn är en ny favoritdel med härliga restauranger och takterasser med utsikt över Manhattan.

Senast gjorda resa: San Francisco och Portland, USA.

Marie Gustafsson

Marie Gustafsson

Favoritresmål privat: Italien. Återkommer ständigt till detta land och upptäcker nya fantastiska platser. Det skiljer sig otroligt beroende på vart i landet du är, man skulle kunna tro att norra och södra Italien är två olika länder. Ett annat skäl till att det är mitt favoritland är givetvis också den goda maten.

Favoritresmål inom jobbet: Kryssning! Det perfekta sättet att resa på med barn! Här checkar du in på ditt ”rum” och sedan vaknar du upp varje morgon på en ny plats. Verkligen ett sätt att koppla av, med högklassig service hela tiden och massor av aktiviteter för barn och vuxna i alla åldrar.

Senast gjorda resa: New York. Där jag umgicks med några vänner som bor i USA. Vi bodde på Fairfield Inn Penn Station som varmt kan rekommenderas. Bra läge och bra standard.

Eva Jonsdottir

Eva Jonsdottir

Favoritresmål privat: Svårt att välja men jag gillar storstäder och i topp ligger New York och Berlin.

Favoritresmål inom jobbet: Island såklart 🙂 Väldigt kul att få åka till sitt hemland att utforska det som besökare.

Senast gjorda resa: Kryssning i Karibien med MSC Divina och 2 nätter i Miami innan avresa.

Susanne Sävenholt

Susanne Sävenholt

Favoritresmål privat: Allt som har med aktiviteter att göra! Två av favoriterna är att ha dykt med vithajar i Sydafrika och att ha hoppat bungy jump över Victoria Falls i Zimbawe. Efter att ha jobbat i resebranschen i över 18 år så har ett stort antal länder besökts. Ett land som jag alltid återkommer till är USA.

Favoritresmål inom jobbet:  Island – Passionen till detta fantastiska land gjorde att jag valde att gifta mig på denna vackra ö.

Senast gjorda resa: Kambodja på flodkryssning på Mekongfloden. En produkt som vi kommer jobba mer med inom kort på Escape Travel.

Malin Grenmarker

Malin Grenmarker

Favoritresmål privat: Det genuina Kroatien och Grekland ligger mig varmt om hjärtat. Det kristallklara vattnet, människorna och framför allt den goda maten, gör att jag återvänder hit så ofta jag kan tillsammans med min familj.

Favoritresmål inom jobbet: Flodkryssningar! Det är tryggt, familjärt och avkopplande. Man kommer till nya platser varje dag och får uppleva både storstäder som landsbygd. Ofta besöker man platser som man annars aldrig hade besökt.

Jag förstår varför fler och fler människor väljer att kryssa på floderna. Helt enkelt ett bekvämt och njutningsfullt sätt att resa på!

Senast gjorda resa: Flodkryssning från Bukarest till Wien med MS River Discovery II. Vilken upplevelse! Trevliga strandhugg, god mat och en jättetrevlig personal. Jag kan varmt rekommendera denna resa.

Mer om oss

Escape Travel är medlem i Svenska RresebyråföreningenEscape Travel har ställt resegarantiVi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. inspired-by-iceland-100

SRF & Kammarkollegiet
Escape Travel är medlem i Svenska Resebyråföreningen (SRF) och har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Se vår ställda resegaranti hos Kammarkollegiet här

Bisnode kreditvärdighet AA
Vi är ett kreditvärdigt företag med rating AA enligt Bisnodes värderingssystem, som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Inspired by Iceland
Vi är certifierade specialister på Island av Inspired by Iceland – isländska turistrådet.