Vi arbetar på Escape Travel – Välkommen att kontakta oss!

Helena Axelsson

Helena Axelsson

Favoritresmål privat: Mexico – för dess kritvita stränder, turkosa vatten och den fantastiska maten!

Favoritresmål inom jobbet: New York – Jag älskar New York! Staden som har allt och aldrig sover och det finns alltid något nytt att upptäcka! Brooklyn är en ny favoritdel med härliga restauranger och takterasser med utsikt över Manhattan.

Senast gjorda resa: San Francisco och Portland, USA.

Marie Gustafsson

Marie Gustafsson

Favoritresmål privat: Italien. Återkommer ständigt till detta land och upptäcker nya fantastiska platser. Det skiljer sig otroligt beroende på vart i landet du är, man skulle kunna tro att norra och södra Italien är två olika länder. Ett annat skäl till att det är mitt favoritland är givetvis också den goda maten.

Favoritresmål inom jobbet: Kryssning! Det perfekta sättet att resa på med barn! Här checkar du in på ditt ”rum” och sedan vaknar du upp varje morgon på en ny plats. Verkligen ett sätt att koppla av, med högklassig service hela tiden och massor av aktiviteter för barn och vuxna i alla åldrar.

Senast gjorda resa: Kryssning med Azamara Club Cruises för att se Formel 1 i Monaco och bilresa till Italien för besök på vingårdar med efterföljande badsemester i Torre Pedrera norr om Rimini.

Eva Jonsdottir

Eva Jonsdottir

Favoritresmål privat: Svårt att välja men jag gillar storstäder och i topp ligger New York och Berlin.

Favoritresmål inom jobbet: Island såklart 🙂 Väldigt kul att få åka till sitt hemland att utforska det som besökare.

Senast gjorda resa: Kryssning i Karibien med MSC Divina och 2 nätter i Miami innan avresa.

Susanne Sävenholt

Susanne Sävenholt

Favoritresmål privat: Allt som har med aktiviteter att göra! Två av favoriterna är att ha dykt med vithajar i Sydafrika och att ha hoppat bungy jump över Victoria Falls i Zimbawe. Efter att ha jobbat i resebranschen i över 18 år så har ett stort antal länder besökts. Ett land som jag alltid återkommer till är USA.

Favoritresmål inom jobbet:  Island – Passionen till detta fantastiska land gjorde att jag valde att gifta mig på denna vackra ö.

Senast gjorda resa: New Orleans – WOW vilken stad. Jag stannade i 6 nätter, men längtar redan tillbaka. Nästa gång så tror jag att det blir en kombination av New Orleans och en kryssning i Södra Karibien.

Jon Tormodsson

Jon Tormodsson

Favoritresmål privat: USA – Florida. New England. New York. Kalifornien. Nästan en kontinent av upplevelser och möten.

Favoritresmål inom jobbet: Att i jobbet få möjlighet att resa till mitt hemland Island är fantastiskt. Jag berörs alltid starkt av den unika energin som präglar Island. Det är inte bara den storslagna naturen, ambitionen hos människorna och alla utflykter man kan göra som skapar den där speciella känslan utan det är något som liksom ligger i den isländska luften som ger en känsla av såväl avkoppling och energi på ett sätt jag inte upplever någon annanstans. Dessutom har jag familj, släkt och vänner där som jag såklart gärna träffar när jag är där.

Senast gjorda resa: Florida. Familjeresa till Orlando och Tampa. Härliga upplevelser som bestod av sol och bad men också NHL match (Tampa Bay Lightning) och NFL (Tampa Bay Buccaneers).

Mer om oss

Langjökull

Hela Escape Travel´s personal på Langjökull, Island

 

Escape Travel är medlem i Svenska RresebyråföreningenEscape Travel har ställt resegarantiVi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. inspired-by-iceland-100

SRF & Kammarkollegiet
Escape Travel är medlem i Svenska Resebyråföreningen (SRF) och har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Se vår ställda resegaranti hos Kammarkollegiet här

Bisnode kreditvärdighet AA
Vi är ett kreditvärdigt företag med rating AA enligt Bisnodes värderingssystem, som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Inspired by Iceland
Vi är certifierade specialister på Island av Inspired by Iceland – isländska turistrådet.