New York Rangers i New York, USA
New York Rangers i New York, USA

NHL biljetter

Vill du ha erbjudande på en skräddarsydd resa?
Helena A
Helena Axelsson

NHL-BILJETTER TILL SAMTLIGA NHL-MATCHER I USA/KANADA

Älskar du hockey lika mycket som oss? Känslan av att sitta i en smockfull arena med heta rivalmöten, stenhårda närkamper, storspelande stjärnor och hockey i världsklass är en upplevelse man sent glömmer. Vi har i 10 år förmedlat biljetter till NHL, NFL, NBA och MLB.

Vi har NHL-biljetter / NHL-resor till samtliga matcher
Vare sig du älskar New York Rangers, Toronto Maple Leafs, Boston Bruins, Pittsburgh Penguins, Chicago Blackhawks, Los Angeles Kings eller vilket annat lag i NHL som helst, så är du välkommen att boka dina NHL-biljetter hos oss. Vi erbjuder biljetter till samtliga lag och samtliga matcher i NHL.

Vi skräddarsyr gärna din NHL-resa med flyg, hotell och matchbiljett(er). Läs mer här: Skräddarsy din resa till USA/Kanada

Grundserie/seriespel i NHL
Grundspelet i NHL pågår vanligtvis i perioden oktober – april. NHL-lagen är geografiskt indelade i två konferenser (en västra och en östra), där varje konferens är uppdelad i två mindre divisioner (Pacific och Central division i den västra konferensen och Atlantic och Metropolitan i den östra konferensen). Lag som spelar i samma division möter varandra oftare under säsongens gång jämfört med lag som spelar i olika divisioner men i samma konferens. Mest sällsynt är möten mellan lag som spelar i olika konferenser.

Slutspel i NHL – Stanley Cup
Kort efter grundserien är avslutad i mitten på april så drar Stanley Cup, slutspelet, igång. Slutspelet pågår under april-juni, där den avslutande finalserien görs upp i juni.

VIKTIGT ATT VETA

Matchtider:  Samtliga matchtider i programmen skrivs ut i lokala tider. Tänk på att olika orter kan ligga i olika tidszoner.

Ändring av matchtider: I unika fall kan matcher flyttas och matchtider ändras. Det åligger dig som kund att kontrollera evenemangens eventuella ändringar av speldag och speltider. Gå in på www.nhl.com för att kontrollera aktuell matchtid.

Väska på arenan:  Observera att du ej får ta med dig väska/ryggsäck/shoppingpåsar etc. in på arenan.

Alkoholköp inne på arenan: Många arenor kräver att du legitimerar dig vid köp av alkoholhaltiga drycker. I många fall är det endast pass som anses som giltig legitimation. Arenornas försäljningsställen kan neka alkoholköp om du inte kan legitimera dig. När du väl är inne på arenan så är det inte tillåtet att gå ut från arenan och sen gå in igen under pågående match.

Observera att dina biljetter är en värdehandling och borttappad biljett ersätts ej.

 

Lag i NHL

Western Conference Eastern Conference
Central Division
– Chicago Blackhawks
– Colorado Avalanche
– Dallas Stars
– Minnesota Wild
– Nashville Predators
– St Louis Blues
– Winnipeg Jets
Metropolitan Division
– Carolina Hurricanes
– Columbus Blue Jackets
– New Jersey Devils
– New York Islanders
– New York Rangers
– Philadelphia Flyers
– Pittsburgh Penguins – Vinnare 2017
– Washington Capitals
Pacific Division
– Anaheim Ducks
– Calgary Flames
– Edmonton Oilers
– Los Angeles Kings
– Arizona Coyotes
– San Jose Sharks
– Vancouver Canucks
– Vegas Golden Knights
Atlantic Division
– Boston Bruins
– Buffalo Sabres
– Detroit Red Wings
– Florida Panthers
– Montreal Canadiens
– Ottawa Senators
– Tampa Bay Lightning
– Toronto Maple Leafs