Seljalandsfoss vattenfall på södra Island. Ingår i utflykten längs sydkusten.
Seljalandsfoss vattenfall på södra Island. Ingår i utflykten längs sydkusten.

Island

Vill du ha erbjudande på en skräddarsydd resa?
Helena A
Helena Axelsson

Jag hjälper dig med din drömresa till Island

Information för resenärer som anländer till Island!

Den 14 augusti meddelade den Isländska regeringen att alla passagerare som anländer till Island måste genomgå 2 COVID-tester. Det första testet vid ankomst och den andra av den primära sjukvården 4-6 dagar senare. Mellan de två testerna måste resenärer sitta i karantän. Regeln träder i kraft senast den 19 augusti.

Från och med den 15 juni kan resenärer välja att ta COVID-19-test vid ankomst, som ett alternativ till 14 dagars karantän. Barn födda 2005 eller senare är undantagna från denna reglel. Proverna kommer att finnas tillgängliga på Keflaviks flygplats och för passagerare som anländer till andra internationella flygplatser eller hamnar. Resenärer kommer att behöva fylla i ett förregistreringsformulär(går att se snart på www.covid.is ) före avresan till Island, följa reglerna för infektionskontroll och uppmanas att ladda ner spårningsappen, Rakning C-19. För närvarande accepteras inte testresultat från andra länder för undantag för karantän.

RESOR TILL ISLANDS ORÖRDA NATUR – ÅRET OM

Escape Travel är en Skandinaviens ledande Islandsarrangörer och har mer än 20 års erfarenhet av att skapa unika och skräddarsydda resor till Island.

Vi har hög kompetens, lång erfarenhet och ställer höga krav till kvalitet, i både planläggning och genomförande. Kreativitet och snabb respons är nyckelorden – baserat på solid kunskap och personlig service.

Island är ett fantastiskt resmål med ett stort och varierat urval av upplevelser. Njut av ett storartat landskap, både nya och tusenåriga lavafält, vackra vattenfall och majestätiska istäcken. Island är fullt med magiska miljöer. Oavsett vilken av våra resor du bokar, lovar vi att du kommer att få en fängslande upplevelse med många härliga minnen och smakupplevelser med sig hem i bagaget!

Nedan presenterar vi våra paketresor med fasta avgångar, men även olika förslag på resepaket som kan göras på förfrågan.