Flodkryssning

2 amadeus star cruising

Vi är störst i Norden på flodkryssningar

Vi har floder över hela världen på menyn! Även om många kanske är mest bekanta med de europeiska klassikerna Donau, Rhen och Rhône, är det långt ifrån slut där. Om du vill resa till Afrika kan vi locka med vilda djur och spännande möten med lokalbefolkningen. I Asien står upplevelserna på kö, oavsett om du är intresserad av lokal mat eller bara vill njuta av alla sevärdheter som du sakta åker förbi längs med floden.

Våra floder

Flodkryssning på Donau

Donau är pulsådern bland Europas floder. En kryssning på Donau tar dig rakt genom hjärtat av Centraleuropa, till några av de mest spännande och besöksvärda platserna på vår kontinent.

Flodkryssning på Rhen

En klassisk flodkryssning på Rhen tar dig genom byar som hämtade ur brödernas Grimms äventyr. Utöver detta får du semestern full av underbara matupplevelser, utflykter och nya bekantskaper. Allt ombord på några av Europas vackraste fartyg.

Flodkryssning på Douro

Douro flyter genom Portugal, från Spanien till Porto på Atlantkusten. De vackra flodstränderna fylls av gästvänliga lokalbor, härlig lokal mat och gott vin. Många anser detta vara världens vackraste vindistrikt!

Flodkryssning i Italien

Upplev ett av våra favoritländer från en ny vinkel. Urvalet av flodkryssningar i Italien är litet men av hög kvalitet. Kryssningarna går längs både flod och kanal och förgylls av den världsberömda italienska gästfriheten, det oslagbara kulturarvet och naturligtvis den kärleksfullt lagade maten.

Flodkryssningar i Frankrike

Vilket kulturlandskap, och vilket kulturland! Frankrike är ett av världens mest populära resmål, men på en flodkryssning är du nästan helt fri från folkmassor. Tänk att få njuta av Frankrike som det är tänkt att avnjutas!

Exotiska flodkryssningar

En exotisk flodkryssning är det perfekta sättet att se nya och spännande destinationer. Här kan du njuta av lugnet ombord mellan alla nya intryck.

Att resa på flodkryssning

Det finns så många bra skäl att resa på en flodkryssning! Några av dem kanske du redan har räknat ut själv, men vi har fortfarande samlat våra bästa anledningar här och i vår blogg för att göra din nästa semester vattenburen.

Rederier

Resekalender

Augusti 2022

September 2022

Oktober 2022