Flytande hotell på all världens vattenvägar

Flodkryssning

Vi är störst i Norden på flodkryssningar

Har du upptäckt flodkryssning? Vi kryssar på Rhen, Rhône, Douro, Donau och mer än så! Resan ombord ger nya vyer ut efter flodens krökningar och ständigt skiftande landskap.

Vi stannar till i intressanta och oändligt vackra städer, där historia, arkitektur och kultur väcker upptäckarlust och nyfikenhet. Vinprovningar och guidade turer varvas med en skön stund på soldäck.

Våra flodkryssningar

Flodkryssning som gruppresa är ett bekvämt sätt att resa och så socialt som du önskar. Alla välkomponerade måltider serveras i en trevlig och elegant miljö.

Fartygen är lagom stora och utsideshytten blir ditt flytande hotellrum av första klass. Resan inkluderar allt du behöver och med oss finns en färdledare som tar hand om alla detaljer.

Resekalender

November 2023

Nomad på kamel nära pyramider i den egyptiska öknen

Äventyrliga Egypten med kryssning på Nilen

Avresa 2023-11-17 / 11 dagar / från Stockholm

Lediga platser

Priser från 46.990,-

Egypten är uråldriga mysterier, kameler, spännande berättelser och en härlig blandning av öst och väst. Resan startar i den egyptiska huvudstaden Kairo, där du upplever det "nedre" Egyptens höjdpunkter. Kryssa på Nilen från Luxor till Aswan via Konungarnas dal, med ett av flodens allra bästa fartyg. Vi avslutar med härliga dagar på det historiska Old Cataract Hotel i Aswan, där du kan följa med på en extra utflykt till Abu Simbel. Här bjuder vi på upplevelser och minnen för livet!

  • Christina johansson

    Christina Johansson
    Guide

5* fartyg // Bo på det historiska Mariott Cairo och Old Cataract Hotel 5* // 11 dagar

Julmarknad på Opernpalais på Mitte i Winter Berlin, Tyskland.

Julmarknadskryssning på Rhen

Avresa 2023-11-27 / 5 dagar / från Stockholm

Lediga platser

Priser från 16.490,-

Upplev Rhens magi före jul och stämningsfulla städer med vår svenska färdledare, medan du bor på ett flytande förstklassigt hotell. Julpyntade städer och några av Europas finaste julmarknader fulla av goda dofter, smaker och presenter. Om du inte kommer i julstämning här så vet vi inte!

Elegant och nytt förstklassigt fartyg // Vin till middag ingår // Stämningsfulla julmarknader

Fotoet av ett ungt par tycker om dekorationen på julmarknaden, under julferier

Julmarknadskryssning på Donau

Avresa 2023-11-28 / 7 dagar / från Stockholm

Lediga platser

Priser från 21.990,-

På denna sex nätters kryssning på Donau kommer du verkligen att komma i julstämning! Du kryssar på ett lyxigt förstklassigt fartyg från Wien till Nürnberg. Längs vägen erbjuder vi julpyntade städer och några av Europas finaste julmarknader fulla av härliga dofter, goda smaker och presenter. Du befinner dig nu i hjärtat av Europa, och resan genom den vackra Wachaudalen är helt unik.

Trevligt förstklassigt fartyg // Vin till middagen ingår // Vi besöker stämningsfulla julmarknader

Våra floder

Våra rederier