Escape Travel är en växande researrangör specialiserad på speciellt flodkryssningar, Island och Sydafrika men även kvalitativa gruppresor med guide.

Företaget ingår i BTG (Braathens Travel Group) som tillhör Per G Braathens investmentbolag Braganza, där bl.a. Ticket Privatresor, Braathens Regional Airlines (BRA), Wayday Travel och Dyreparken Kristiansand ingår.

 

FÄRDLEDARE / RESELEDARE / GUIDER

Tycker du också att vara färdledare är världens roligaste jobb?

Då tänker vi lika! Vi söker dig som brinner för att ge god service och det lilla extra!
Du älskar att vara ”spindeln i nätet” och se till att våra resenärer får ut det mesta utav sin resa.

Du är utåtriktad och har inga problem att tala inför folk. Självklart behärskar du engelska i såväl tal som skrift. Talar du dessutom något annat europeiskt språk så är det ett plus.

På våra resor arbetar du mestadels självständigt. Det är därför extra viktigt att du är påläst, flexibel, en problemlösare och kan hantera stressiga situationer som kan uppstå.

Våra färdledare är mycket omtyckta och bidrar stort till att många av våra gäster återkommer till oss år efter år.

Välkommen till oss!

Skicka din ansökan till: susanne@escapetravel.se 

 

Här finns vi

GÖTEBORG
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg

STOCKHOLM
Hälsingegatan 49, våning 4
113 31 Stockholm

Mer om oss

 

Escape Travel är medlem i Svenska RresebyråföreningenEscape Travel har ställt resegarantiVi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. inspired-by-iceland-100

SRF & Kammarkollegiet
Escape Travel är medlem i Svenska Resebyråföreningen (SRF) och har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Se vår ställda resegaranti hos Kammarkollegiet här

Bisnode kreditvärdighet AA
Vi är ett kreditvärdigt företag med rating AA enligt Bisnodes värderingssystem, som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Inspired by Iceland
Vi är certifierade specialister på Island av Inspired by Iceland – isländska turistrådet.