Vi arbetar på Escape Travel – Välkommen att kontakta oss!

Helena Axelsson

Helena Axelsson

Favoritresmål inom jobbet: New York – Jag älskar New York! Staden som har allt och aldrig sover och det finns alltid något nytt att upptäcka! Brooklyn är en ny favoritdel med härliga restauranger och takterasser med utsikt över Manhattan.

Senast gjorda resorna: Mina 2 senaste flodkryssningsresor var på Donau med River Discovery, samt flodkryssning i Andalusien. En väldigt spännande resa gjorde jag med tåget Rocky Mountaineers från Vancouver till Calgary.

Kontakta gärna mig på: helena@escapetravel.se

Marie Gustafsson

Marie Gustafsson

Favoritresmål inom jobbet: Kryssning! Det perfekta sättet att resa på med barn! Här checkar du in på ditt ”rum” och sedan vaknar du upp varje morgon på en ny plats. Verkligen ett sätt att koppla av, med högklassig service hela tiden och massor av aktiviteter för barn och vuxna i alla åldrar.

Senast gjorda resorna: Premiärkryssningen i Medelhavet för Symphony of Seas. Ett av världens största fartyg med sina ca 6 500 passagerar.

New York  Där jag umgicks med några vänner som bor i USA. Vi bodde på Fairfield Inn Penn Station som varmt kan rekommenderas. Bra läge och bra standard.

Azamara Quest, från Nice inkluderat stopp i Monaco för att se och uppleva Formel 1.  Detta är mindre exklusiver fartyg med ca 700 passagerare som ger möjlighet att besöka hamnar som de stora fartygen ej kan göra.

Kontakta gärna mig på: marie@escapetravel.se

Eva Jónsdóttir

Eva Jónsdóttir

Favoritresmål inom jobbet: Island såklart 🙂 Väldigt kul att få åka till sitt hemland att utforska det som besökare.

Senast gjorda resa: Kryssning i Karibien med MSC Divina och 2 nätter i Miami innan avresa.

Kontakta gärna mig på: eva@escapetravel.se

Susanne Sävenholt

Susanne Sävenholt

Favoritresmål inom jobbet:  Island – Passionen till detta fantastiska land gjorde att jag valde att gifta mig på denna vackra ö. Utforska nya floder i Europa genom att pröva olika flodkryssningsrederier.

Senast gjorda resorna: Kebnekaise, Sveriges högsta berg, besteg jag i juli -18. Kroatien, Porec med en företagsgrupp på 109 personer -18. Skidåkning i Kanada, Mount Basin. Kambodja/Vietnamn en flodkryssning på Mekongfloden. Invigningsresan med ett av världens största kryssningsfartyg Bliss ifrån rederiet NCCL va också väldigt spännande.

Kontakta gärna mig på: susanne@escapetravel.se

Malin Grenmarker

Malin Grenmarker

Favoritresmål inom jobbet: Flodkryssningar! Det är tryggt, familjärt och avkopplande. Man kommer till nya platser varje dag och får uppleva både storstäder som landsbygd. Ofta besöker man platser som man annars aldrig hade besökt.

Jag förstår varför fler och fler människor väljer att kryssa på floderna. Helt enkelt ett bekvämt och njutningsfullt sätt att resa på!

Senast gjorda resorna: I Ryssland på en flodkryssning mellan St Petersburg och Moskva. En helt otrolig resa. Flodkryssning från Bukarest till Wien med MS River Discovery II. Vilken upplevelse! Trevliga strandhugg, god mat och en jättetrevlig personal. Jag kan varmt rekommendera denna resa.

Kontakta gärna mig på: malin@escapetravel.se

 

Mer om oss

Escape Travel är medlem i Svenska RresebyråföreningenEscape Travel har ställt resegaranti inspired-by-iceland-100

Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet
Att vi har ordnat med resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens.
Att vi har ordnat med resegaranti betyder att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts.
Kontrollera att vi har ordnat med resegaranti
Läs mer om resegaranti hos Kammarkollegiet

UC SILVER
Indikerar att ESCAPE TRAVEL SWEDEN AB är en trygg och solid partner att göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning.

Inspired by Iceland
Vi är certifierade specialister på Island av Inspired by Iceland – isländska turistrådet.