Frukostmingel

Inspirationsträff i Göteborg

Nu finns en mysig möjlighet att träffas, äta frukost och få inspiration kring flodkryssningar. Frukosten står uppdukad ☕️ på Hotel Opera. Vi vill så gärna träffa dig!

Datum och tid: 23 januari 9:00 - ca 10:30

Plats: Hotel Opera, Nils Ericsonsgatan 23, Göteborg

Föranmälan: 50 kr per person, med anmälan senast 22 januari kl 16:00. Obs! Meddela antal personer du anmäler för, telefonnummer, din adress och ev. allergier. 👉 Anmälan

Under frukosten medverkar vår omtyckta färdledare Katarina Arvidson med inspiration och information. Från Escape kommer även Helena Axelsson och Maria Frimodig att berätta om säsongens flodkryssningar. Efteråt kan du få hjälp att boka eller ställa frågor.

Vem passar flodkryssning för, var ska man flodkryssa i Europa och vilken flod i Europa är vackrast? Ja, det tänkte vi svara på under frukosten. Vi visar bilder och berättar om flodkryssningar under vår, sommar och höst. Under veckan har du som kommer på frukostminglet en rabatt på flodkryssningar. Det vill du inte missa! 🤗

Vi pratar särskilt om flodkryssningar på Donau med Wien, Budapest och Bratislava, vinlandskapen längs Douro med start i exotiska Porto och de vindlande slotts- och vinmarkerna vid Mosel och Rhen.

Flodkryssning är ett bekvämt sätt att resa för nyfikna människor! Håller du med?

Våra 6 bästa tips för flodkryssning med Escape Travel

💦 Var så social du önskar och vill!

💦 Läs på om resrutten i förväg, vilka viner som produceras i området och om de olika sevärdheterna

💦 Packa bekväma skor och till det något skönt och något snyggt

💦 Ta dagen som den kommer! Ibland ändras ordningen på dagsprogrammet, men det gör inget. Resan blir alltid en fantastisk upplevelse.

💦 Ta hjälp av färdledaren från Escape. De finns där för dig och kan lösa det mesta.

💦 Packa gott humör, upptäckarlust och nyfikenhet!

Se alla våra flodkryssningar i resekalendern

Liknande resor