Innehållsrik weekend med utflykter

Kristi himmelfärdsspecial till Island

Vattenfall Island

Besök några av Islands mest kända sevärdheter under en weekendresa i maj. Här njuter ni av bad i Secret Lagoon, balsam för själen. Vår svensktalande guide tar er med på den klassiska turen Gyllene Cirkeln som inkluderar vattenfallet Gullfoss, nationalparken Thingvellir och de heta källorna i Geysirområdet, med mera.

Boka din resa till Island hos oss och upplev vacker natur, avkopplande bad och spännande naturfenomen. Dessutom erbjuder Reykjavik ett riktigt bra utbud av restauranger; både för finsmakaren och vardagsätaren. Vill du ha tips på restauranger? Kontakta oss så bokar vi något som passar just dina önskemål.

Bada i underbara Secret Lagoon

Valskådning

Gyllene Cirkeln med gejsrar och vattenfallet Gullfoss

Svensktalande guide på bussutflykten

Höjdpunkter

Island centerhotel plaza standard dubbelrum1

Rated 3plus stars

Centerhotel Plaza

Centerhotel Plaza har ett av Reykjaviks absolut bästa lägen, vid torget Ingolfstorg mitt i hjärtat av de gamla, ursprungliga kvarteren. Härifrån har du nära till restauranger, affärer, sevärdheter och Reykjaviks nattliv. Ett stenkast från hotellet ligger till exempel de populära restaurangerna Fish Company och Fish Market, samt Restaurant Reykjavik. Notera att nattlivet i Reykjavik kan upplevas som störande på de centrala hotellen under helgerna.

Plaza är ett av de bättre trestjärniga hotellen i Reykjavik. Atmosfären är mycket avslappnad och trevlig och servicen är fin och tillgänglig dygnet runt. Hotellet har 180 välutrustade rum som ståtar med en ljus, modern inredning med moderna möbler i ek. Alla rum har gratis trådlös internetuppkoppling, tv, dusch, hårtork, te & kaffe och mycket mer.

Här erbjuds enkelrum, dubbelrum och trippelrum. Centerhotel Plaza har byggts vid olika tidpunkter och därmed kan rummen ha olika utseenden. Standardrummen är fina och har all den bekvämlighet du kan förvänta dig av ett bättre trestjärnigt hotell.

Avresor

2021-05-13
4 dagar

Lediga platser

Pris från 8.995,-

Från: Köpenhamn, Stockholm

Program

3 frukostar inkluderad

Praktisk information och resevillkor

Detta ingår

Flyg till Island från Stockholm/Köpenhamn t/r inkl:

1 incheckad väska + 1 handbagage

Ankomsttransfer flygplatsen – hotellet med svensktalande guide.

3 nätter på Centerhotel Plaza inkl. frukost

Utflykt: Gyllene Cirkeln och Secret Lagoon med svensktalande guide. Inträde och lån av handduk ingår.

Utflykt: Valsafari

Transfer hotell – flygplats, utan guide

Detta ingår inte


Anslutning från övriga orter i Sverige mot tillägg.

Är du sugen på att boka in en ridtur på islandshäst eller någon annan utflykt på Island? Hör av er till oss.

Liknande resor