Yacht kryssning i Seychellerna

Upplev Seychellerna med Variety Cruises

HÖJDPUNKTER

• Båtluffa i kristallklart vatten
• Njut av livet ombord på yachten
• Besök regnskogen Vallée de Mai som finns med på UNESCOs lista
• Fantastiska stränder
• Unikt fågelliv – exempelvis svarta papegojor
• Havssköldpaddorna på Curieuse

/ KRYSSNINGAR I EDENS LUSTGÅRD

Drömmer du dig bort till varmare breddgrader? Följ med på en kryssning i Seychellerna med yachten M/Y Pegasos (max 44 gäster) mellan de exotiska och frodiga öarna  – som av många omnämns som det sista paradiset!

Seychellerna ligger i den Indiska oceanen och är en av de absolut vackraste ögrupperna i världen, med totalt 115 öar. Öarna är världsberömda för sina fantastiska vita stränder och den exotiska naturen. Totalt bor det 75 000 invånare på alla öarna, de flesta bor på ön Mahé, där huvudstaden Victoria ligger.

Med en kryssning i Seychellerna upplever du….

Naturen och djurlivet är utmärkande både på land och i vattnet och det finns flera arter av växter och djur som du inte kan finna någon annanstans i världen. Välkänt är naturreservatet Vallee de Mai på ön Praslin, som finns med på UNESCO världsarvslista. Här hittar du palmträdet med världens största kokosnötter, stora havssköldpaddor och svarta papegojor.
Hela veckan bor du komfortabelt på en yacht som tar dig mellan några av de finaste öarna. Seychellerna har ett tropiskt klimat, med lite nederbörd från april/maj – oktober. Temperaturen ligger på ca 25-30 grader, året runt både i vattnet och på land, natt som dag. Du får uppleva områdets unika flora på nära håll – och kan snorkla och bada vid några av världens vackraste stränder…!

SMALL IS BETTER…!
Variety Cruises är ett litet rederi med små och intima kryssningsfartyg och yachter. Rederiet har 11 fartyg i sin ägo och de erbjuder alla en alldeles unik kryssningsupplevelse. Fartygens storlek varierar från 5 till 36 hytter och på grund av fartygens små storlekar kan Variety Cruises ta sig in i hamnar som de stora kryssningsfartygen inte har en chans att ta sig in i. Man anländer till både välkända och mer unika destinationer men det som verkligen utmärker kryssningar med Variety Cruises är just att känslan blir intim, avslappnad och personlig ombord.  Merparten av fartygen tar upp till 50 passagerare och cirka 20 mans besättning. Yachterna beskrivs bäst som små flytande boutique hotell med hög nivå på både service samt mat & dryck. Variety Cruises är det lilla rederiet som lägger fokus på kvalitet och ansvarsfull turism.

Variety Cruises erbjuder kryssningar i Grekiska övärlden, Sydöstra Asien, Kap Verde, Costa Rica & Panama, Island, Seychellerna, Spanien & Portugal, Västafrika, Adriatiska havet. Kryssningar med Variety Cruises är en unik upplevelse som är oslagbar.

Ladda ner PDF här
  • Helpension
  • Utflykter inkluderade
  • Nyrenoverat fartyg (2019)
  • Norsk färdledare

Avgångar

Inga avgångar