Ett minne för livet med träning och livsnjutning!

Sabina Dufberg Adventure Camp i Sydafrika

Träningsresa med Sabina Dufberg på femstjärnig lodge i Sydafrika

Energiboosta och ladda dina batterier med en fullmatad träningsresa till Sydafrika och Sabina Dufberg Adventure Camp. På vår femstjärniga Sebatana lodge, kommer du att få härliga och inspirerande träningspass, fantastisk helpension och flera safaris. Du kanske känner till ”The Big Five”? Elefant, lejon, leopard, noshörning och afrikansk buffel har vi chans att se på en av våra safaris som blir en höjdpunkt på resan!

De mycket varierande träningspassen hålls utomhus på lodgen där bland annat naturen fungerar som träningsredskap. Passen är individuellt anpassade av Sabina, vilket gör att resan passar både nybörjaren och vana träningsentusiaster.

Sydafrika Sebatana Lodge är en femstjärnig anläggning med vackra miljöer och trevliga bungalows.

Sabina och Morgan har lång erfarenhet av att leda träningsresor och de ser fram emot att träffa dig. De kommer att se till att du får ut det bästa från denna träningsresa, en helt magisk upplevelse!

Upplev Sydafrika Sebatana lodge på Sabina Dufbergs Adventure Camp – det blir garanterat ett minne för livet!

Varför Sydafrika? När man åker till Sydafrika är det knappt någon tidsskillnad alls. Landet har tvärtom-klimat mot Sverige, men deras vinter är betydligt behagligare. Medeltemperaturen i januari är 25 grader. Kvällar och tidiga morgnar kan kännas lite kyliga.

Sabina Dufberg är en av Sveriges ledande träningsprofiler. Hon har bred erfarenhet av ledarskap, idrottspsykologi och mindfulness. "För mig handlar det om att leva som man lär utan att göra avkall på livet, njutningen och passionen" säger Sabina.

Morgan Segerberg är reseledare på Sabinas resor för att du ska få en så trygg och smidig resa som möjligt. Han är utbildad sjukvårdare med lång erfarenhet inom resebranschen.

11 träningspass med Sabina Dufberg

2 föreläsningar av Sabina Dufberg

5* Safari Lodge inkl. helpension på lodgen

1 Big Five-utflykt

2 Bonuspass med Morgan Segerberg

3 fotosafaris varav 1 med "Champagnebrunch"

Malariafritt område

Höjdpunkter

Johannesburg

Sebatana Lodge hotellrum

Rated 5 stars

Sebatana Rhino Lodge

Du bor i en bekväm och modern bungalow på 5-stjärniga Sebatana Rhino Lodge.
På lodgen finns bland annat wifi, pool, bar och restaurang. Varje dag ingår frukost, lunch och middag, samt kaffe/te.

Rummen är utrustade med:
2 sängar som står tillsammans men dras lätt isär till 2 separata sängar
Takfläkt och luftkonditionering
Kylskåp (minibar) – Betalas vid utcheckning
Safety box – Gratis
Hårfön
Ficklampa
Liten veranda med ett par stolar
1 adapter

Kontantfri Lodge

Sebatana Lodge är kontantfri, alla köp registreras på rummet som betalas sista dagen vid utcheckning.

Rum

På lodgen finns endast 12 bungalows.

Program

7 frukostar, 7 luncher och 8 middagar inkluderad

Tillvalsutflykter Sabina Dufberg Adventure Camp

Dessa utflykter köps i samband med bokning eller senast 1 månad innan avresa

Escape Travel förbehåller rätten att ändra i utflyktsprogrammet vid påverkan utanför Escape Travel´s kontroll såsom väder,lokala prishöjningar och fullbokade avgångar. Observera att avgångstiderna på utflykterna kan justeras något beroende på årstid.

Middag under stjärnorna Sebatana Lodge

Nattsafari med middag under stjärnorna

Ingår inte

I skymningen, när solen går ner över den afrikanska bushen, lämnar vi lodgen och ger oss ut på nattsafari. Det är en spektakulär upplevelse att se hur bushen förändras och hur ett helt annat djurrike träder fram. Nattsafarin sker i öppna safarijeepar där vi använder kraftfulla spotlights. Här får vi använda alla våra sinnen – och i synnerhet ögon och öron, när spotlightsen plötsligt belyser ett par ögon som reflekteras i ljuset. Under safarins gång viskar vår guide olika information om djuren vi stöter på här mitt i natten. Har vi tur så kan vi upptäcka djur som vi vanligtvis inte ser på dagen, till exempel; leopard, ökenlo, galago, piggsvin, jordpiggsvin. Tystnaden är ett kännetecken för den afrikanska bushen, den kan vara lite kuslig och plötsligt låter det som om bushen ”gråter”. Det blir garanterat ett minne som etsar sig fast för alltid. Efter den spännande resan genom bushen återstår kvällens höjdpunkt då vi stannar vid ”Flintstone Cave”, där vi möts av ljuset från eldstaden. Kocken harförberett en härlig trerätters middag som serveras på vackra dukade bord. Att sitta i mörkret med eldstaden som enda ljuskälla och avnjuta en god middag med tillhörande vin är verkligen en upplevelse man minns. Efter middagen fortsätter safarituren genom bushen. Vin till middagen ingår.

540 sek

Afrikansk afton

Afrikansk afton

Ingår inte

Afrikansk afton där du får möjlighet att uppleva hur den afrikanska befolkningen en gång bodde, och ibland fortfarande gör. Här erbjuds en extraordinär möjlighet att få en historisk inblick i den afrikanska kulturen och livsstilen, som är spännande på många sätt. Smaka på unik afrikansk mat och dryck samtidigt som du introduceras till dess olika seder och bruk. På många sätt bör vi avundas den afrikanska kulturens sätt att leva, i synnerhet deras värderingar och deras respekt för varandra. Den afrikanska befolkningen uttrycker sig ofta genom sång och dans. Denna kväll får vi besök av barn och unga vuxna som visar upp dans och gamla traditioner, som de stolt håller kvartrots kolonialtidens försök till förändring. Dansarna är alla en del av en stiftelse som arbetarför att bevara lokala traditioner och kultur. Vin till middagen ingår.

715 sek

Praktisk information och resevillkor

Detta ingår

I PRISET INGÅR

• Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn – Johannesburg inkl:

◦Flygskatter◦1 incheckad väska (30 kg) + 1 handbagage (8 kg, 55x40x23 cm)

Mat och dryck på flyget t/r

•Transfer flygplats – boende t/r

•7 nätter på Sebatana Rhino Lodge ★★★★★

•Helpension fr om middag dag 2 till frukost dag 9

•Enklare förtäring under transfern vid ankomst och avresa från lodgen

•Kaffe/the under hela vistelsen på Sebatana Lodge.

•11 Träningspass med Sabina Dufberg

•2 Bonuspass

•2 föreläsningar av Sabina Dufberg

•1 Big Five utflykt

•3 fotosafari i öppen safaribil i Sebatana reservatet varav; 1 fotosafari med besök vid observationsdäck 1 fotosafari med ”Champagnebrunch” vid paviljongen på Leopold Rock 1 fotosafari med ”Champagne” och solnedgång över Sunset Rock

•Stadsrundtur i Soweto på hemresedagen

•Engelsktalande guider

Detta ingår inte

•Nattsafari samt Afrikansk Afton dessa köps i samband med bokning eller senast 1 månad innan avresa.

• Dryck ingår ej, om inte annat anges

• Eventuella hälsotest som krävs för att komma in i Sydafrika

BRA ATT VETA

Malariafritt område Området som vi vistas i under denna resa är fritt från malaria.

Vaccinationer Angående vaccinationer så är det inte några krav men man rekommenderar stelkramp (difteri) samt Hepatit A. Hör med din vaccinationscentral om uppdaterade krav och rekommendationer.