NYHET! Storstad och Karibiska paradis

Sabina Dufberg Cruise Camp Karibien

Logga och sabina2

Häng med på denna häftiga resa med likasinnade människor som är eller vill bli intresserade av träning.

Energiboosta och ladda dina batterier med en fullmatad träningsresa till Miami och kryssning i Karibien med Sabina Dufberg Cruise Camp!

De mycket varierande träningspassen hålls dels utomhus på stränder där bland annat naturen fungerar som träningsredskap och del på kryssningsfartyget. Passen är individuellt anpassade av Sabina, vilket gör att resan passar både dig som är nybörjare men även dig som är en van träningsentusiast. Sabina och Morgan ser fram emot att träffa dig och ska göra allt dom kan för att du ska få ut det bästa från denna träningsresa och en helt magisk upplevelse!

Vi stannar först i Miami två nätter. South Beach är ett av Usa:s mesta populära ställen. Kvarteren mellan 6:e och 24:e gatan och kring Ocean Drive och huvudgatan Collins Avenue kan i dag ses som ett enda stor art déco-museum.

Lincoln Road är bjuder på massor av olika restauranger samt möjlighet till shopping.När man går på Ocean Drive så känns det som om man är med i Miami Vice.

När vi gjort Miami, är det dags att gå ombord på Oasis of the Seas. Här finns aktiviteter så att det räcker till och blir över. Ombord finns bassänger, bubbelpooler, klättervägg, spa, shopping, skridskobana, vattenshower och mycket annat.

Restaurangerna och barerna ombord är många. Här finns alla möjligheter att hitta en favorit och variationen är stor, från italienskt och à la carte till asiatiskt och grillat. På kvällarna är nöjesutbudet stort. Gå på bio eller teater, besök kasinot eller dansa loss på nattklubben.

Under vår kryssning stannar vi på Labadee. Här hittar du en uppsjö av roliga aktiviteter eller njut av dagen på de härliga sandstränderna och ta ett dopp i det azurblåa havet.

Upplev Miami och Karibien på Sabina Dufbergs Cruise Camp – det blir garanterat ett minne för livet!


Höjdpunkter

Sabina dufberg

Sabina Dufberg

Sabina Dufberg är mycket mer än bara ett namn och varumärke. Med över 25 års erfarenhet av att leda andra inom träning, är hon en av Sveriges främsta träningsprofiler. Hon har en bred erfarenhet med allt från management och ledarskap på KTH, till idrottspsykologi och mindfulness.

Hon är en källa till hållbar livsstil där kost, träning och det mentala är en del av vardagsglädjen och det goda resultat är belöningen. Som Sabina själv uttrycker det – ’’För mig handlar det om att leva som man lär utan att ge avkall på livet, njutningen och passionen. Att utstråla sin kompetens och inte bara prata om den. Att våga stå för resultat som särskiljer från det brus som finns i träningsbranschen”.

Förutom att arrangera unika och personliga hälso- och träningsevent samt träningsresor utomlands, är hon en flitigt anlitad föreläsare och har författat böckerna ”Tänk om tänk rätt” och ”Snygg och Stark – den ultimata träningsguiden” samt boken ”Ditt Livs Form med 80/20-metoden” med flera böcker på gång.

Avresor

2022-10-31
8 dagar

Lediga platser

Pris från 28.490,-

Från: Göteborg, Stockholm

Med: Sabina Dufberg

Program

6 frukostar, 3 luncher och 5 middagar inkluderad

Rated 4 stars

Cadillac Hotel & Beach Club, Autograph Collectio

Cadillac Hotel & Beach Club Autograph Collection ligger i Mid Beach och har utsikt över staden. Hotellet har två utomhuspooler och ett soldäck. Rummen är rymliga och modernt och ljust inredda och har utsikt över staden eller havet. I rummen finns en kaffebryggare, en 42-tums platt-tv, luftkonditionering, WiFi, TV, kassafack, rumsservice (mot avgift), kaffebryggare, badrum och hårtork

Hotellet har 3 olika restauranger som serverar mat och dryck hela dagen. Beach och poolhanddukar finns att låna och vid stranden har hotellet solstolar till gästerna.

Cadillac Hotel & Beach Club, Autograph Collection ligger vid stranden och det är 3 km till Lincoln Road Mall där du hittar shopping och många uteserveringar.

Det är knappt 5 km från Ocean Drive och Miamis internationella flygplats ligger ca 16 minuter med bil från hotellet.

Oasis of the Seas

Det handlar egentligen inte om att vara störst. Det är bara något som är nödvändigt för att kunna erbjuda mycket till många – utan att kompromissa. Välkommen ombord på Oasis of the Seas och världens största klass av kryssningsfartyg. Här väntar över 20 restauranger, en grönskande park och sju stadsdelar.

Byggnadsår: 2009

Renoverat: 2019

Bruttotonnage: 225 280 t

Längd: 360 m

Bredd: 65 m

Däck: 17

Passagerare: 5 480

Personal: 2 100

Hytter: 2 740

Måltider

Fartyget har flera restauranger som ingår. Mot ett mindre tillägg kan man dessutom välja mellan ett antal specialrestauranger. Även den första Starbucks till sjöss finns här.

Underhållning

Oavsett om du föredrar lugnare atmosfär eller fest, så finns något för just dig. Ombord finns t ex stand up-klubb, fantastisk isshow på skridskobanan. Kvällstid erbjuder AquaTheater fantastiska vattenshower, akrobatik, figursim, vattenbalett och föreställningar av professionella simhoppare. Dagtid kan du delta i dykningskurser eller koppla av på en solbädd vid poolen. På Royal Caribbeans scener framförs världsberömda Broadway-musikaler och det bästa är att de är inkluderade i ditt kryssningspris! På Oasis of the Seas uppförs Cats, en av världens mest kända och älskade musikaler.

Varför inte prova en drink i Bionic Bar – där drinkar blandadas av robotbartendrar. På fartygets nattklubbar kan du dansa till sent på natten. På dagarna erbjuder Dazzles danslektioner och på kvällarna temafester och danstävlingar. För unga finns egna idrottsanläggningar, diskotek och mycket mer.

Pooldagarna är kryssningens höjdpunkter för såväl barn som vuxna. Typhoon, Cyclone och SuperCell bildar tillsammans den häftiga The Perfect Storm-vattenrutschbane-trion. Utmana din kompis att tävla med dig på parallella banor eller pröva på att åka alla tre själv!

Träning, SPA och wellness

Däck 15 är inriktat på träning och aktiviteter. Där finns flera pooler, bubbelpooler, vattenlekplatser för barn samt möjligheter att spela basket och volleyboll. Här finns också klättervägg, två FlowRiders surfsimulatorer, en löparbana och en 25 meter lång zipline. Ombord på Oasis of the Seas finns ett stort gym och ett av de största spa-avdelningarna på kryssningsfartyg. Här erbjuds nästan allt från massage till akupunktur och Botox.

Central Park

Parken som är belägen mitt på fartyget utgör dess hjärta. Parken är ett grönt utomhusområde med tusentals levande växter och blommor, terrasser, gångstigar, butiker, restauranger och barer.

Kryssningsrutt

Datum: Hamn:

02 nov 2022 Miami, USA

03 nov 2022 Till havs

04 nov 2022 Labadee, Haiti

05 nov 2022 Till havs

06 nov 2022 Miami, USA

Praktisk information och resevillkor

Detta ingår

Flyg från Stockholm/Göteborg – Miami t/r inkl:

Flygskatter

1 incheckad väska + 1 handbagage

Mat och dryck på flyget t/r (över atlanten)

Transfer flygplats – hotellet på Miami Beach

2 nätter på Cadillac Hotel & Beach Club, Autograph Collection inkl frukost i del i dubbelrum

Välkomstdrink och snacks på hotellet

Transfer från hotellet till hamnen

Välkomstdrink på kryssningen

4 nätters kryssning med Oasis of the Seas i del i balkonghytt

10 Träningspass med Sabina Dufberg

2 Bonuspass

1 föreläsning av Sabina Dufberg

Helpension på kryssningen

Skatter och avgifter på kryssningen

De flesta showerna och underhållningen ombord på kryssningen

Hamnskatter

Förbetald dricks ombord på kryssningen

Dricks och resort fee på Cadillac Hotel & Beach Club, Autograph Collection

Transfer från hamnen till Dolphin mall

Transfer från Dolphin mall till flygplatsen

Dricks till chaufförer

Detta ingår inte

Utflykter i regi av rederiet under kryssningen

Dryck ingår ej

Måltider som ej ingår enligt programmet

ESTA till USA: 14 USD per person. Detta ansöks om individuellt online senast 72 timmar före avgång

Måltider i fartygets specialrestauranger

Eventuella hälsotest som krävs för att komma in

Reseförsäkring och avbeställningsskydd

VIKTIGT

För resan denna krävs giltigt pass gällande minst 6 månader efter resans avslutande. Observera att man måste ansöka om inresetillstånd för att resa in i USA, detta görs senast 72 timmar före avresa. Detta görs via ESTA och kostar USD 14. https://esta.cbp.dhs.gov/

AVVIKANDE RESEVILLKOR

Anmälningsavgiften är 4 000 SEK per person och slutbetalning är 55 dagar innan avresa.