Upplevelserik långweekend på Island

Sommarpaketet

Gettyimages 846258788

Sommarpaketet Island är en weekend på Island med spännande utflykter där vi har svensk guide. Du bor i Reykjavik i fyra nätter och gör två populära utflykter till den isländska naturen med duktig svensktalande guide. Vi utforskar det fascinerande landskapet på Snaefellsneshalvön. Denna 90 km långa halvön består av en värld av mångfald. Vänliga städer och byar, spektakulära berg, sandstränder och en mängd fågelarter som ligger på förrädiska klipporna.

Upplev också den klassiska turen ”Gyllene Cirkeln” där du bland annat besöker vattenfallet Gullfoss och Geysirområdet med den aktiva gejsern Strokkur. Under dagen besöker vi varma källan Secret Lagoon för bad.

Gyllene Cirkeln med gejsers och vattenfall – med svensktalande guide

Snaefellsnes med svensktalande guide

Höjdpunkter

Hotell

Island centerhotel plaza standard dubbelrum1

Rated 3plus stars

Centerhotel Plaza

Centerhotel Plaza har ett av Reykjaviks absolut bästa lägen, vid torget Ingolfstorg mitt i hjärtat av de gamla, ursprungliga kvarteren. Härifrån har du nära till restauranger, affärer, sevärdheter och Reykjaviks nattliv. Ett stenkast från hotellet ligger till exempel de populära restaurangerna Fish Company och Fish Market, samt Restaurant Reykjavik. Notera att nattlivet i Reykjavik kan upplevas som störande på de centrala hotellen under helgerna.

Plaza är ett av de bättre trestjärniga hotellen i Reykjavik. Atmosfären är mycket avslappnad och trevlig och servicen är fin och tillgänglig dygnet runt. Hotellet har 180 välutrustade rum som ståtar med en ljus, modern inredning med moderna möbler i ek. Alla rum har gratis trådlös internetuppkoppling, tv, dusch, hårtork, te & kaffe och mycket mer.

Här erbjuds enkelrum, dubbelrum och trippelrum. Centerhotel Plaza har byggts vid olika tidpunkter och därmed kan rummen ha olika utseenden. Standardrummen är fina och har all den bekvämlighet du kan förvänta dig av ett bättre trestjärnigt hotell.

Program

4 frukostar inkluderad

Upplevelserik långweekend på Island

Praktisk information och resevillkor

Detta ingår

I RESAN INGÅR

Flyg till Island från Stockholm och Köpenhamn t/r inkl:
◦1 incheckad väska + 1 handbagage
•4 nätter på valt hotell inkl. frukost
•Utflykt: Gyllene Cirkeln och Secret Lagoon inkl inträde, svensktalande guide
•Utflykt: Snaefellsneshalvön, svensktalande guide
•Transfer med flygbussen t/r
•Ställd resegaranti via Kammarkollegiet

Incheckningen på hotellen sker vanligtvis runt 14:00.

Det är ej guide med vid ankomst eller avresa utan endast under dagsturerna.