Lyxig tågresa med historisk charm

Belmond Royal Scotsman – Tågresa i Skottland

Glenfinnan Railway Viaduct i Skottland med ångtåg passerar.

Ombord upplever du en förstklassig service och under resan passerar vi genom det otroligt vackra landskapet som Skottland erbjuder.

Belmond Royal Scotsman består av två restaurangvagnar, en barvagn, en SPA-vagn och flera kupévagnar – I de lyxiga restaurangvagnarna sätter du dig vid ett vackert dukat bord, serveras högklassiga viner, blir uppassad av uppmärksamma servitörer och njuter av fantastisk mat.

Slappna av i ett av de mest unika SPA som Skottland har att erbjuda. Två fridfulla behandlingsrum ger en oas av lugn. Helt enkelt luta dig tillbaka, koppla av och låt terapeuterna ta hand om dig när det slående landskapet sakta glider förbi.

Här erbjuds flera olika resor och olika teman över hela Skottland, res från 2-7 nätter.

Kombinera gärna resan med några nätter i Edinburgh! Vi rekommenderar The Balmoral Hotel – Beläget på Edinburghs mest prestigefyllda adress, Princes Street nr 1. Den historiska byggnadens stora klocka dominerar fortfarande dess silhuett, medan dess utmärkta läge, fantastiska utsikt, varma gästfrihet och faciliteter i världsklass ger dig den perfekta reträtten. Njut av middag i dess Michelin-stjärnade restaurang One, varva ner i dess prisbelönta SPA och njut av utsikten över Edinburgh Castle från er svit.

Höjdpunkter

Program

2 frukostar, 1 lunch och 2 middagar inkluderad

Notera! Belmond Royal Scotsman erbjuder både kortare och längre sträckor. Kontakta oss så berättar vi gärna mer. Vi kan även hjälpa dig med hotell och flyg till Edinburgh varifrån tåget alltid utgår.

Här nedan ser ni ett exempel på resan ” Taste of Highland”

Praktisk information och resevillkor

Detta ingår

  • Tågresa Edinburgh – Edinburgh , 2 övernattningar ombord
  • Butler till din hjälp under hela resan
  • Frukost dag 2 & 3
  • Fyrarättersmiddag ombord dag 1 & 2
  • Tvårätters lunch dag 2
  • Div. Kanapéer innan middagarna
  • All dryck inklusive Champagne

Vi rekommenderar ankomst minst en dag innan till Edinburgh och boende på Hotell – The Balmoral då incheckning för tåget sker här samt det är beläget precis vid avresestationen. Kontakta oss så återkommer vi med ett förslag.

Ombord på Belmond Royal Scotsman

Elegant lyx Ombord på Belmond Royal Scotsman bor du lyxigt och bekvämt i femstjärniga kupéer. Du sover i exklusiva sängkläder. Kupén är utrustad med garderob, mindre skrivbord samt badrum med dusch & WC.

Sängarna är separat placerade i de allra flesta hytterna, det finns ett fåtal med dubbelsäng.

Klädkoden ombord på Belmond Royal Scotsman är stilig. Herrar förväntas bära kavaj och slips till middagen och motsvarande klädkod gäller för damerna.