Kryssning med Norwegian Getaway i Karibien. Flyg, hotell och kryssning från 15990 kr
Kryssning med Norwegian Getaway i Karibien. Flyg, hotell och kryssning från 15990 kr

Flyg & kryssning i västra Karibien med Norwegian Getaway

Vill du ha erbjudande på en skräddarsydd resa?
Marie Gustafsson

Jag är din expert på NCL Getaway i Karibien. Kontakta mig !

Nyhet: Premium ”All inclusive” på alla Norwegian Cruise Line kryssningar

Just nu: KAMPANJ! Boka din kryssning i västra Karibien senast 3 april 2018 så får du dessutom upp till 500$ i fickpengar att spendera ombord.

HÖJDPUNKTER

 • Flyg & 2 hotellnätter i Miami Beach ingår
 • 7 nätters kryssning inkl. helpension och underhållning
 • Premium ”All inclusive” ombord på fartyget. All dryck ingår.
 • Norwegian Getaway – Nytt och modernt fartyg från 2014
 • Härliga västra Karibien med Mexiko, Belize och Honduras

Kryssning i västra Karibien till antika civilisationer och tropisk skönhet

Upptäck antika civilisationer, sjörövarhistorier och tropisk skönhet på kryssning i västra Karibien. Du kryssar med det moderna fartyget Norwegian Getaway (byggt 2014), som har utsetts till Best New Ship 2014 av Bon Voyage Magazine. Vi förstår varför. Det är ett spektakulärt kryssningsfartyg, med flera världsunika nyheter ombord. Norwegian Getaways stolthet är det revolutionerande, 400 meter långa promenadstråket Waterfront.

Resan inleds med två hotellnätter i soliga Miami där du kan ligga på stranden, shoppa och strosa de kända Art Déco-kvarteren. Därefter ger du dig ut på 7 nätters kryssning i västra Karibien. Besök mångkulturella Roatan som omges av Karibiens största barriärrev och Harvest Caye i Belize som är Norwegian Cruise Lines privatägda ö. Kryssningen tar dig också till Mexiko och Yucatanhalvön där du besöker Mayarikets gamla handelsstad Costa Maya och ön Cozumel som bjuder på fantastisk snorkling och härligt strandliv.

Hos oss bokar du ett komplett paket med flyg och kryssning i västra Karibien inkl. helpension och dryck. Observera att förslaget är baserat på två nätter i Miami före kryssning. Det går naturligtvis att kombinera med fler nätter både före och efter kryssningen. Kontakta oss för offert.

 • Kryssning med Norwegian Getaway i Karibien
 • Balkonghytt ombord på Norwegian Getaway
 • Jetski på Great Stirrup Cay, Bahamas
 • Spa ombord på Norwegian Getaway
 • Bubbelpool ombord på Norwegian Breakaway/Getaway
 • Aqua Park ombord på Norwegian Getaway
 • Waterfront ombord på Norwegian Getaway
 • Utsideshytt ombord på Norwegian Getaway

kryssning-norwegian-getaway-vastra-karibien-mexiko

 

Resrutt med Norwegian Getaway

Dag Hamn Ankomst Avresa
Flyg + hotell
Fredag Flyg till Miami
Hotell i Miami Beach
Lördag Hotell i Miami Beach
Kryssning
Söndag Miami, Florida 16:00
Måndag Till havs
Tisdag Roatan, Honduras 10:00 18:00
Onsdag Harvest Caye,
Belize
08:00 17:00
Torsdag Costa Maya, Mexiko 08:00 17:00
Fredag Cozumel, Mexiko 08:00 17:00
Lördag Till havs
Söndag Miami, Florida 08:00
Flyg
Söndag Flyg hem från Miami

 

DAGSPROGRAM

Dag 1: Ankomst till Miami, Florida
Flyget ankommer till Miami flygplats. Transfer till hotellet i Miami Beach tar du enkelt på egen hand, t.ex. med taxi som är ett smidigt alternativ i Miami (ca 25-30 minuter, beroende på hotell och trafik etc.).

Dag 2: Ledig dag i Miami
Varva ner i en solstol på stranden eller varför inte strosa runt i några av Miamis välkända kvarter. Här finner du South Beach, Little Haiti och Little Havana, Bal Harbour, Design District och Miami Beach med sina fina Art Déco-kvarter. Kontakta oss om du vill boka utflykter eller aktiviteter i Miami. Vi erbjuder bland annat en populär tur till Everglades Nationalpark där du kan spana efter alligatorer och fåglar med mera.

Dag 3: Kryssning – ombordstigning i Miami
Det är dags att checka ut från hotellet i Miami Beach och åka till fartyget i hamnen. En taxi till hamnen tar ca 15 min. I hamnen checkar du sedan in på Norwegian Getaway. Vid 16-tiden börjar ditt karibiska äventyr när Norwegian Getaway kastar loss och tar sikte söderut.

Dag 4: Kryssning – till havs
Utforska det härliga utbudet av aktiviteter, restauranger och underhållning ombord på Norwegian Escape som seglar till havs i två hela dagar på sin väg mot Karibien. Bada i poolerna, sola i den karibiska solen, ät god mat i restaurangerna, gå på musikal, unna dig en spabehandling, testa kasinot eller träna i sportområdet.

Dag 5: Kryssning – Roatan, Honduras
Vackert och oförstört. Roatan är en härlig och fridfull ö utanför Honduras kust. Här frodas det marina livet i Karibiens största (och världens näst största) korallrev – en dröm för både snorklare och dykare. Missa inte heller skönheten i Tabyana Beach som alltid är en fröjd för ögat.

Dag 6: Kryssning – Harvest Caye, Belize
Harvest Caye är Norwegian Cruise Lines privatägda ö, belägen utanför Belizes kust. Belize är ett spännande resmål med djungel, regnskog, träskmarker och korallrev, med mera. Välj mellan avkoppling och äventyr i detta vackra landskap – eller välj båda två.

Dag 7: Kryssning – Costa Maya, Mexiko
Costa Maya är ett kustparadis på den mexikanska Yucatanhalvön och erbjuder fantastiska stränder med mjuk sand och blå himmel. Missa att besöka de antika mayaruinerna i denna Regionen är rik på arkeologiska platser och du bör inte .

Dag 8: Kryssning – Cozumel, Mexiko
Ön Cozumel ligger utanför spetsen av Yucatanhalvön och är vida känd för fantastiska fiske-, snorklings- och dykningsmöjligheter. Och trots den ökade turismen har ön och dess enda stad, San Miguel, lyckats behålla mycket av sin ursprungliga värme och charm.

Dag 9: Kryssning – till havs
Hela denna dag seglar Norwegian Getaway till havs, vilket ger dig gott om tid att koppla av ombord på fartyget. Passa på att njuta av dina favoriter ombord på fartyget, eller utforska allt som du inte hunnit med ännu.

Dag 10-11: Avstigning i Miami & hemresa
Vid 8-tiden på morgonen lägger Norwegian Getaway till i Miami. Från hamnen tar du enklast transfer med taxi till flygplatsen för att flyga hemåt igen. Flyget landar i Sverige nästa dag (dag 11). Är du intresserad av att förlänga resan med hotellnätter i Miami eller liknande? Kontakta oss så anpassar vi resan efter dina önskemål.

 • PRISER

  Priser per person (Flyg, hotell och kryssning)

  Del i insideshytt Del i utsideshytt Del i utsideshytt
  med balkong
  fr. 18 990,- fr. 19 990,- fr. 22 990,-

  Vänligen observera
  Priserna baseras på att två personer delar hytt. Önskar du pris för singelhytt vänligen sänd in en förfrågan så återkommer vi med prisuppgift. Priserna är frånpriser och anges per person. Observera att priserna kan bli extra höga runt högtider som jul, nyår, påsk och liknande.

  Hör med oss om eventuella barnpriser.

 • I resan ingår

  • Flyg till Miami från Stockholm/Köpenhamn/Göteborg  t/r
  • Skatter
  • 1 incheckad väska + 1 handbagage
  • 2 hotellnätter på Dorchester Hotel ★★★ i Miami Beach **
  • 8 dagars / 7 nätters kryssning med Norwegian Escape inkl.:
   • Helpension
   • Dryck (Alkhol och alkoholfritt)
   • All underhållning
   • Aktiviteter
   • Skatter

   

  ** Uppgradera ditt hotell
  Kontakta oss om du vill uppgradera ditt hotell i Miami,  t. ex. till Surfcomber Miami South Beach ★★★★.

  Vänligen observera
  Serviceavgift på ca 13,5 USD/dag per person tillkommer och betalas ombord. Bokar du en svit gäller ca 15,5 USD/dag per person i serviceavgift. Barn 0-3 år betalar ingen serviceavgift.

 • Avresor

   

  2018
  Februari 02 08 16 23
  Mars 02 08 16 23  30
  April 10 20 20
  Maj 04 18 20
  Juni 01 15 29
  Juli 13 27
  Aug 10 24

  Notera
  Kryssningen avgår 2 dagar senare.

  * Stjärnmarkerade datum – avvikande resrutter:

   

 • Fakta om fartyget

  Norwegian Getaway

  I trafik från år: 2014
  Vikt: 147,000 ton
  Längd: 324 meter
  Besättning: ca 1600 personer
  Passagerare: ca 4000 personer

  Ombord på Norwegian Getaway har du fler restauranger att välja mellan än på något annat kryssningsfartyg. 28 olika restauranger, pubar och kaféer står till ditt förfogande. Välj mellan franskt, italienskt, sushi, steak och mycket annat. Uppklädd finmiddag eller dygnet-runt-öppen pizzeria – valet är ditt.

  Självklart finns det också gott om aktiviteter ombord. Det stora sportcentret sträcker sig över tre våningar. På med träningsskorna och prova till exempel basket, minigolf eller klättring. Sjutton däck ovanför havsytan finns också Aqua Park, med två swimmingpooler, fyra bubbelpooler och fem vattenrutschkanor. En av dem, Free Fall, är världens snabbaste vattenrutschkana till havs.

  Norwegian Getaway erbjuder också härlig underhållning för alla åldrar ombord. Showen Illusionarium är en magisk upplevelse, och missa inte heller den flerfaldigt Tony-nominerade musikalen Legally Blonde.

 • VI SKRÄDDARSYR DIN RESA

  Skräddarsy din resa efter egna önskemål
  Vill du ha fler hotellnätter i Miami, åka på utflykt till Everglades nationalpark eller kanske lägga till en hyrbil i Miami? Kontakta oss med dina önskemål så sätter vi ihop en passande resa för din semester.

  Extra upplevelser i Miami med omnejd
  Hos oss kan du också köpa biljetter till NHL hockey, NBA basket, konserter och flera olika utflykter i Miami med omnejd. Vi säljer även entré- och flerdagarsbiljetter till populära nöjesparker i Orlando som; Walt Disney World, Universal Orlando, SeaWorld och Kennedy Space Center med mera. Kontakta oss så hjälper vi dig!

 • Har du frågor?

  Kontakta oss så berättar vi mer.

Skicka in en FÖRFRÅGAN eller RING 084503890

Skicka förfrågan