Carnival Glory i Cozumel, Mexiko
Carnival Glory i Cozumel, Mexiko

Kryssningspaket i västra Karibien med Carnival Glory

Vill du ha erbjudande på en skräddarsydd resa?
Marie Gustafsson

Jag är din expert på Carnival Cruises i Karibien

HÖJDPUNKTER

 • 2 hotellnätter i Miami Beach innan kryssning
 • 7 nätters kryssning inkl. helpension med Carnival Glory
 • Kryssa till bl.a. Cozumel i Mexiko och Grand Cayman
 • Gratis room service dygnet runt på din kryssning

Flyg, 2 hotellnätter i Miami Beach & 7 nätters kryssning i västra Karibien

Paketpris från 16990 kr per person.

Semestra bland kritvita stränder, kristallklara hav och bekvämligheten med kryssning inkl. helpension och service dygnet runt. Under 7 nätter skall Carnival Glory ta dig till de vackraste platserna i västra Karibien. Resan börjar i metropolen Miami innan du får besöka Cozumel, Mahogany Bay och Belize. Du hinner också med ett besök i snorkelparadiset Grand Cayman som fullbordar denna kryssning i västra Karibien.

Du kan förvänta dig en underbar kryssning och en unik prisvärdhet. Boka ditt kryssningspaket i västra Karibien hos oss på Escape Travel – våra kryssningsexperter hjälper dig gärna!

 • Kryssning med Carnival Glory från Miami, Florida, USA
 • Avkoppling i Karibien med kryssning
 • Carnival Valor vid Mahogany Bay, Isla Roatan
 • Grand Cayman i Karibien
 • Gatuvy i Miami, Florida, USA
 • Utsideshytt på Carnival Cruise Lines fartyg i Conquest-klassen
 • Rocka vid Grand Cayman i Karibien
 • Pool på Grand Cayman, Caymanöarna
 • Poolområde ombord på kryssning med Carnival Glory
 • Ebony Lounge ombord på kryssning med Carnival Glory
Kryssning med Carnival Glory i västra Karibien, karta

Kryssning med Carnival Glory i västra Karibien, karta

Resrutt

Dag Hamn Ankomst Avresa
Flyg + hotell
Torsdag Flyg till Miami
Hotell i Miami Beach, Florida
Fredag Hotell i Miami Beach, Florida
Kryssning
Lördag Miami, Florida 16:00
Söndag Till havs
Måndag George Town, Grand Cayman 07:30 15:00
Tisdag Mahogany Bay Roatan, Honduras 10:00 18:00
Onsdag Belize 08:00 17:00
Torsdag Cozumel. Mexiko 08:00 17:00
Fredag Till havs
Lördag Miami, Florida 08:00
Flyg
Lördag Flyg hem från Miami

 

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst till Miami, Florida
Ditt flyg ankommer Miami International Airport. Härifrån tar du enkelt transfer på egen hand till hotellet, t.ex. med taxi som är ett smidigt alternativ i Miami (ca 25-30 minuter, beroende på hotell och trafik etc.). Checka sedan in på ditt strandnära hotell i Miami Beach.

Dag 2: Ledig dag i Miami
Spendera dagen i Miami efter eget önskemål och humör. Koppla av i en skön solstol, gå en rundtur i Miamis fina Art Déco-kvarter eller köp till en utflykt till Everglades Nationalpark. Vi kan också erbjuda biljetter till NHL hockey, NBA basket och andra utflykter i Miami om så önskas. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Dag 3: Kryssning – ombordstigning i Miami
Det är dags att checka ut från hotellet och bege dig till hamnen i Miami, en taxi dit tar ca 15 min. Checka sedan in på Carnival Glory och finn dig tillrätta i din hytt ombord. Vid 16-tiden seglar sedan Carnival Glory ut från Miamis hamn på sin väg mot Karibien.

Dag 4: Kryssning – till havs
Denna dag kryssar Carnival Glory till havs hela dagen på väg mot sin nästa destination. Här ges ett gyllene tillfälle att utforska allt som erbjuds ombord: pooler, restauranger, gym, spa, sport, casino, butiker och mycket mer. Vill du bara koppla av så kanske en god dryck och en skön solstol kan locka – Valet är ditt!

Dag 5: Kryssning – Georgetown, Grand Cayman

Ät en god frukost ombord innan Carnival Glory når George Town på Grand Cayman vid 10-tiden. Grand Cayman är den största ön i ögruppen Caymanöarna. Stränderna här är fantastiska och besöks varje år av tusentals turister. Den mest kända stranden heter Seven Miles Beach och där kan de morgonpigga vandra omkring nästan ensamma i lugn och ro och njuta av stillheten och naturens mäktighet. På dagarna är dykningen och snorklingen något att sysselsätta sig med om man inte bara vill bada och sola. Grand Cayman lever till 75% på turismen. Det finns annat att titta på men de flesta styr stegen till strand och hav. Kl. 15 seglar Carnival Glory ut från George Town för att ta sig vidare i västra Karibien.

Dag 6: Kryssning – Mahogany Bay

Vackert och oförstört. Mahogany Bay, Roatan är en härlig och fridfull ö utanför Honduras kust. Här frodas det marina livet i Karibiens största (och världens näst största) korallrev – en dröm för både snorklare och dykare. Missa inte heller skönheten i Tabyana Beach som alltid är en fröjd för ögat.

Dag 7: Kryssning – Belize City,Belize
Vid 8-tiden når du Belize City, en livlig karibisk stad som är omgiven av tät tropisk regnskog. Här kan du åka på en guidad djungeltur för att uppleva den frodiga regnskogen och utforska en mystisk värld av gamla mayatempel och mayamonument. Vandra längs de praktfulla stränderna eller prova på att dyka, snorkla eller simma bland korallerna, hålorna och sandbankarna som ligger utefter det längsta barriärrevet på det västra halvklotet. Vid 17-tiden är det åter dags att kryssa vidare.

Dag 8: Kryssning – Cozumel
Runt 8-tiden på morgonen ankommer du Cozumel som har kallats för Mexikos Västindienpärla. Ön ligger cirka 20 kilometer utanför den södra kusten av Yucatán-halvön, mittemot Playa del Carmen. De vatten och korallrev som ligger utanför Cozumel är en världsberömd destination för dykningsfantaster. När klockan närmar sig 17 är det dags att lämna Cozumel och Mexico för denna gång.

Dag 9: Kryssning – till havs
Denna dag väntar en heldag till havs ombord på Carnival Glory. Passa på att njuta av dina favoriter eller upptäck nya om du inte hunnit utforska hela fartyget ännu.

Dag 10-11: Avstigning i Miami & hemresa
Carnival Glory ankommer Miamis hamn vid 8-tiden på morgonen. Det är nu dags att checka ut och kliva i land på fast mark för att ta flyget hem till Sverige. Du landar på svensk mark nästkommande dag (dag 11).

 • Priser

  Del i
  insideshytt
  Del i
  utsideshytt
  Del i utsideshytt
  med balkong
  Priser fr. 16 990,- fr. 17 490,- fr. 19 995,-

  Flerbäddshytter
  Är du intresserad av att boka trippelhytter, fyrbäddshytter eller sviter? Kontakta oss så tar vi fram ett prisförslag för dig.

  Vänligen observera
  Priserna är frånpriser och anges per person, baserat på att två personer delar hytt. Önskar du pris för singelhytt vänligen sänd in en förfrågan så återkommer vi med prisuppgift. Observera att priserna kan bli extra höga runt högtider som jul, nyår, påsk och liknande.

  Hör med oss om eventuella barnpriser.

 • I resan ingår

  • Flyg till Miami från Stockholm/Köpenhamn*/Göteborg*  t/r
   • Flygskatter
   • 1 incheckad väska + 1 handbagage
   • Mat på flyget
  • 2 hotellnätter i Miami Beach ***
  • 8 dagars / 7 nätters kryssning med Carnival Glory inkl.:
   • Helpension
   • All underhållning
   • Aktiviteter
   • Skatter

   

  * Flyg
  Flygtillägg från Göteborg och Köpenhamn kan förekomma. Skicka in er förfrågan och vi återkommer med offert.

  ** Hotell i Miami Beach
  Du bor på t.ex. Dorchester Hotel ★★★ eller Miami Beach Resort ★★★+.

  Vänligen observera
  Serviceavgift på ca 12 USD/dag per person tillkommer och betalas ombord. Barn 0-3 år betalar ingen serviceavgift.

 • Avresor

  2018
  Januari 12 26
  Februari 09
  Mars 09 23
  April 05 19
  Maj 03
  September 06 13  20
  Oktober 04 18
  November 01 15 29
  December 13 27

  Notera
  Kryssningen avgår två dagar senare.

  Tips!
  Varannan vecka året runt kryssar Carnival Glory från Miami till östra Karibien. Kryssningsrutten i östra Karibien går till Bahamas, St. Thomas och Grand Turk. Kontakta oss så berättar vi mer.

 • Fakta om fartyget

  Carnival Glory

  Fartygsklass: Conquest-klass
  I trafik från år: 2003
  Vikt: 110,000 ton
  Längd: 290 meter
  Besättning: ca 1180 personer
  Passagerare: ca 3760 personer

   

  Vad gör Carnival Cruise Lines unikt, förutom att de har 98% nöjda kunder?
  Om du är ny inom kryssningsvärlden så kan vi börja med att berätta att Carnival Cruise Lines har den största flottan i världen. Otroliga 24 fartyg huserar hos Carnival Cruise Lines och anlöper de mest fascinerande destinationerna i världen. Ombord på Carnival Cruise Lines fartyg – som även kallas flytande resorts – hittar du samma kvalitet som en resort på land och dessutom mycket mer. Målet är att ge dig ren njutning under hela kryssningen så att du får oförglömliga semesterminnen med dig hem. Det kommer du garanterat att få tack vare alla vackra destinationer som du upptäcker under resan. Och det bästa av allt: Du behöver bara packa upp resväskan en gång – ditt flytande resort har du med dig under hela kryssningen!

 • Vi skräddarsyr din resa

  Skräddarsy din resa efter egna önskemål
  Vill du ha fler hotellnätter i Miami, åka på utflykt till Everglades nationalpark eller kanske lägga till en hyrbil i Miami? Kontakta oss med dina önskemål så sätter vi ihop en passande resa för din semester.

  Extra upplevelser i Miami med omnejd
  Hos oss kan du också köpa biljetter till NHL hockey, NBA basket, konserter och flera olika utflykter i Miami med omnejd. Vi säljer även entré- och flerdagarsbiljetter till populära nöjesparker i Orlando som; Walt Disney World, Universal Orlando, SeaWorld och Kennedy Space Center med mera. Kontakta oss så hjälper vi dig!

 • Har du frågor?

  Kontakta oss så berättar vi mer.

Skicka in en FÖRFRÅGAN eller RING 084503890

Skicka förfrågan