Lissabon konferensresa

Vill du ha erbjudande på en skräddarsydd resa?
Susanne Sävenholt

Lissabon konferensresa

Med bättre förbindelser har Portugal kommit lite närmare och blivit mer lättillgängligt från Sverige, numera bra direktflyg till Lissabon från Stockholm. Det här landet har fantastiska möjligheter till fina program för alla sorters grupper – från Porto i norr till Algarve i söder. Vi låter ofta naturen hjälpa till med aktiviteter där deltagarna utmanar sig själva och umgås i en kreativ miljö. Ett bra sätt att riva murar och bygga sammanhållning. Portugal erbjuder dessutom en lång säsong med sol och skönt klimat även under våra mörka månader – då vi behöver ljuset som bäst!

I mer än 1000 år har Lissabon varit en kulturell smältdegel. Under Portugals upptäcktsresor och koloniala expansion blev Lissabon ett viktigt centrum för handel med andra europeiska länder. I Lissabon har du möjlighet att möta intressant historia, vittna om Portugals storhetstid och naturligtvis möta det trevliga portugisiska folket. Hamnstaden Lissabon har fortfarande kvar de gamla kvarteren Alfama och Bairro Alto med sina smala gator, små barer och kaféer, ”Tjuvarnas marknad” och för att inte tala om dess Fado.

Lissabon är naturligtvis inte bara historia. Här finns även snygga och moderna stadsdelar. Efter världsutställningen 1998, växte ett nytt distrikt upp som idag lockar åskådare från hela världen tack vare dess speciella, arkitektoniska struktur. Lissabon bjuder på en skön blandning av gammalt och nytt, gula spårvagnar, branta kullar, intressanta sevärdheter och livliga barer.

 

DAGSPROGRAM – EXEMPEL

Dag 1: Ankomst till Lissabon och Fado show
Dag 2: Halvdags sightseeing
Dag 3: Dagsutflykt Colares, Sintra och Cascais med vinprovning
Dag 4: Hemresa

 

FÖRSLAG – LISSABON KONFERENSRESA / FÖRETAGSRESA

  • Flyg till Lissabon t/r inkl. flygskatter och bagage
  • 3 nätter på centralt hotell i Lissabon inkl. frukost
  • Utflykter
  • Tillgång till konferenslokal
  • Reseskydd via den statliga resegarantin

Pris på förfrågan

Vi hjälper er självklart även med

  • Konferensrum / mötesrum
  • Restauranger
  • Sightseeing och andra utflykter

 

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT PÅ LISSABON

Ring oss på 08 – 450 38 90  /  031 – 762 85 10 eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert.

Tips!
Ju mer specifik du är i din intresseanmälan – desto lättare är det för oss att ge dig en bra offert på gruppresa. Och ju tidigare du bokar din resa – desto bättre priser kan du få på flyg och hotell. Välkommen!

Skicka in en FÖRFRÅGAN eller RING 084503890

Skicka förfrågan

Skicka in din förfrågan så återkommer vi till dig inom 24 h.