Kirkjufellsfoss på Snaefellsnes på Island
Kirkjufellsfoss på Snaefellsnes på Island

Mitt Island – veckoresa med svensktalande guide

HÖJDPUNKTER

  • Svensktalande guide
  • Sju hotellnätter på centralt beläget hotell inkl frukost
  • Bad i den härliga Secret Lagoon
  • Snaefellsneshalvön – en värld av mångfald
  • Gyllene Cirkeln med gejsers och vattenfall
  • Stadsrundtur i Reykjavik
  • Spana efter valar på valsafari

Närmare information samt avgångar hittar ni här

MITT ISLAND – VECKORESA MED SVENSK GUIDE – BÄSTSÄLJARE!

För 13:e säsongen i rad erbjuder vi vårt uppskattade veckopaket. Upplev flera av våra mest populära utflykter på Island i sällskap med vår duktiga svensktalande guide på resan Mitt Island.

Du bor i Reykjavik i sju nätter och gör flera populära utflykter till den isländska naturen med duktig guide. Vi utforskar det fascinerande landskapet på Snaefellsneshalvön.  Denna 90 km långa halvön består av en värld av mångfald. Vänliga städer och byar, spektakulära berg, sandstränder och en mängd fågelarter som ligger på förrädiska klipporna. Du får uppleva den klassiska turen ”Gyllene Cirkeln” där du bland annat besöker vattenfallet Gullfoss och Geysirområdet med den aktiva gejsern Strokkur. Under dagen besöker vi varma källan Secret Lagoon för bad. Dessutom får du lära känna Reykjaviks spännande historia och kultur med en guidad stadsrundtur. Du får följa med ut till havs på valskådning med chans att se flera sorters valar, samt lunnefågel.

Under resan har du även två helt lediga dagar där du kan passa på att shoppa, eller varför inte lägga till extra utflykter? Förslagsvis ridning eller superjeep för att komma ännu närmare den isländska naturen.

Vänligen notera att Mitt Island är en resa på egen hand. Det är ej guide med vid ankomst eller avresetransfer

Gejsern Geysir på Island.