Kryssning med MSC Divina
Kryssning med MSC Divina

MSC Cruises

Vill du ha erbjudande på en skräddarsydd resa?
Marie Gustafsson

Kontakta mig för att boka Msc Cruises

Drömmer du om en oförglömlig resa genom Medelhavet eller andra exotiska destinationer? MSC Cruises är ett kryssningsrederi med kryssningar i bland annat Medelhavet, Karibien, Kanarieöarna, Dubai och Sydamerika. Men här finns något mer. Den charmiga italienska lyxen och hjärtliga atmosfären gör att du som passagerare känner dig ytterst omhändertagen där dina behov är i fokus.

 

MSC Yacht Club – För dig som söker extra lyx
Ombord på MSC Preziosa, MSC Divina och de andra fartygen i Fantasia-klassen har du dessutom möjligheten att få det där lilla extra som gör upplevelsen fulländad, i MSC Yacht Club. Här introduceras du till en exklusivt ”fartyg i fartyget”. Vad sägs om butlerservice dygnet runt? Eller varför inte tillgång till VIP-avdelningar med ultimat lyx? Vi kan garantera att alla dina önskemål, och mer där till, kommer att uppfyllas när du blir en del av världens bästa klubb till havs.

Missa inte heller en makalös SPA upplevelse i prisbelönta MSC Aurea Spa, också en del i MSC Yacht Club. Kom in i en rofylld och avslappnade miljö där du känner hur energin återvänder. Skäm bort dig med fulländade upplevelser inom avkoppling och skönhet. Här finns olika behandlingar som balinesisk massage eller bastu, jacuzzi och mycket mer. Sport & Fitness-möjligheterna är dessutom goda ombord på MSC Preziosa, MSC Divina och de andra fartygen för dig som vill hålla igång under resan.

 

Upplevelsekategorier ombord på MSC Cruises kryssningar
När du bokar en kryssning med MSC Cruises kan du välja mellan ett par olika upplevelsekategorier:

 • Bella är den enklaste kategorin och ingår i de lägre prisklasserna
 • Fantastica är snäppet dyrare med extra förmåner som t.ex. bättre hytter och gratis roomservice
 • Aurea är kategorin för dig som gillar spa och avslappning här ingår t.ex. en spamassage, vårdande produkter och dryckespaket
 • MSC Yacht Club är VIP-kategorin för dig som söker extra lyx – här bor du i påkostade sviter med privat butler och prioriterad service

msc-kategori-bella msc-kategori-fantastica msc-kategori-aurea msc-kategori-yacht-club

Läs mer om de olika upplevelsekategorierna här: MSC Cruises upplevelsekategorier

 • Poolområde ombord på MSC Fantasia
 • Spa & relax ombord på MSC Musica
 • Kryssning med MSC Fantasia
 • Balkonghytt ombord på MSC Divina
 • Cheesecake ombord på MSC kryssning
 • MSC Splendida på kryssning utanför Malta
 • Piazza Giorgio ombord på MSC Fantasia
 • Kryssning med MSC Fantasia
 • Soldäck ombord på MSC Fantasia

Med sitt säte i Neapel är MSC Cruises så italienskt som det kan bli. Här får du en unik upplevelse där värden som äkthet och mänsklighet genomsyrar hela kryssningen; från den ojämförliga gästfriheten till utsökta middagar med stort mångfald. Tillsammans med arkitektbyrån De Jorio Design International har de dessutom lyckats skapa invändig och utvändig design som tar din kryssningsupplevelse till en oöverträfflig standard. Vi instämmer helt med MSC Cruises medelhavsfilisofi; ”att livet ska mätas i ögonblick och inte minuter – och att varje ögonblick ska njutas”.

När du reser med MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Magnifica eller något av de andra kryssningsfartygen har du inte en tråkig sekund. Sätt dig ned i en fantastisk 4d bio, tillbringa en heldag med hela familjen i Aqua Park eller varför inte se teaterproduktioner och sinnrika musikuppträdanden – valet är ditt. I MCS Cruises utbud för underhållning finns något för alla åldrar och livsstilar. Efter en dag av aktiviteter kan du njuta av en romantisk middag eller en gastronomisk upplevelse i italiensk stil ombord på många av fartygens exklusiva restauranger.

Låt oss hjälpa dig att få njuta av varje ögonblick på äkta medelhavsvis.

Boka din kryssning med MSC Cruises hos oss på Escape Travel.

Skicka in en FÖRFRÅGAN eller RING 084503890

Skicka förfrågan