Belmond Royal Scotsman – Lyxig tågresa i Skottland

Vill du ha erbjudande på en skräddarsydd resa?
Marie Gustafsson

Kontakta mig

HÖJDPUNKTER

 • Lyxig och exklusiv, femstjärnig tågresa med Belmond Royal Scotsman
 • Mahognyklädda vagnar som färdas genom det Skotska höglandet
 • Samtliga måltider ingår
 • All dryck ingår som Champagne, flertalet whisky- och ginsorter, vin etc.
 • Butler finns till hjälp under hela tågresan
 • SPA ombord

Lyxig tågresa med historisk charm

Ombord upplever du en förstklassig service och under resan passerar vi genom det otroligt vackra landskapet som Skottland erbjuder.

Belmond Royal Scotsman består av två restaurangvagnar, en barvagn, en SPA-vagn och flera kupévagnar – I de lyxiga restaurangvagnarna sätter du dig vid ett vackert dukat bord, serveras högklassiga viner, blir uppassad av uppmärksamma servitörer och njuter av fantastisk mat.

Slappna av i ett av de mest unika SPA som Skottland har att erbjuda. Två fridfulla behandlingsrum ger en oas av lugn. Helt enkelt luta dig tillbaka, koppla av och låt terapeuterna ta hand om dig när det slående landskapet sakta glider förbi.

Här erbjuds flera olika resor och olika teman över hela Skottland, res från 2-7 nätter.

Kombinera gärna resan med några nätter i Edinburgh! Vi rekommenderar The Balmoral Hotel – Beläget på Edinburghs mest prestigefyllda adress, Princes Street nr 1. Den historiska byggnadens stora klocka dominerar fortfarande dess silhuett, medan dess utmärkta läge, fantastiska utsikt, varma gästfrihet och faciliteter i världsklass ger dig den perfekta reträtten.
Njut av middag i dess Michelin-stjärnade restaurang One, varva ner i dess prisbelönta SPA och njut av utsikten över Edinburgh Castle från er svit.

”Ta en snabbtitt ombord på Belmod royal scotsman” här

Kontakta oss så hjälper vi dig med information och priser för alla varianter av denna fantastiska resa!

Du kanske även är intresserad av
Orientexpressen – Venezia Simplon Orient Express

Notera! Belmond Royal Scotsman erbjuder både kortare och längre sträckor. Kontakta oss så berättar vi gärna mer. Vi kan även hjälpa dig med hotell och flyg till Edinburgh varifrån tåget alltid utgår.

Här nedan ser ni ett exempel på resan ” Taste of Highland”

Dagsprogram

Dag 1: Edinburgh – Boat of Garten
Tåget avgår från Edinburgh tidig eftermiddag och vi färdas norrut genom det tidigare riket av Fife, vidare upp genom höglandets dramatiska landskap. En kort introduktion om resan ges av vår värd ombord medans vi även serveras champagne och kanapéer. Installera dig i din exklusiva kupé och njuta av den sagolika utsikten medan tåget rullar genom Skottland. På kvällen serveras en informell middag följt av underhållning i barvagnen, natten i Boat of Garten.

Dag 2: Rothiemurchus – Dundee
Efter frukost åker vi med buss till Rothiemurchus egendom i hjärtat av Cairngorms National Park. Rothiemurchus erbjuder en magisk miljö och det erbjuds flera olika aktiviteter att välja på som lerduveskytte, fiske eller en vandring genom parken.

Vi återvänder till tåget lagom till lunch. Därefter tar vår buss med oss till Culloden Battlefield för en privat rundtur och en historisk berättelse om Slaget vid Culloden! Vi gör ett trevligt kvällsbesök på Strathisla Distillery en av de äldsta arbetsdestillerierna och hemorten för en av Skottlands mest kända whisky.

Tillbaka ombord får vi åter njuta av de spektakulära panoramavyerna när tåget fortsätter söderut genom Aberdeenshire. En formell middag serveras på väg till Dundee.

Dag 3: Dundee – Edinburgh
Vi lämnar Dundee bakom oss medan vi avnjuter vår frukost. Innan lunch är vi tillbaka i Edinburgh igen och det är dags för oss att lämna tåget.

 • Priser

  Pris per person
  Del i kupé för två personer från 35 990,-

  Vänligen observera
  Priserna baseras på att två personer delar kupé. Kontakta oss om du önskar pris för singelkupé, så återkommer vi med prisuppgift. Priserna är från-priser och anges per person.

 • I resan ingår

  • Tågresa Edinburgh – Edinburgh , 2 övernattningar ombord
  • Butler till din hjälp under hela resan
  • Frukost dag 2 & 3
  • Fyrarättersmiddag ombord dag 1 & 2
  • Tvårätterslunch dag 2
  • Div Kanapéer innan middagarna
  • All dryck inklusive Champagne

  Vi rekommenderar ankomst minst en dag innan till Edinburgh och boende på Hotell – The Balmoral då incheckning för tåget sker här samt det är beläget precis vid avresestationen.
  Kontakta oss så återkommer vi med ett förslag.

 • Har du frågor?

  Sänd oss din förfrågan!
  bokning@escapetravel.se

 • Ombord på Belmond Royal Scotsman

  Elegant lyx 
  Ombord på Belmond Royal Scotsman bor du lyxigt och bekvämt i femstjärniga kupéer. Du sover i exklusiva sängkläder. Kupén är utrustad med garderob, mindre skrivbord samt badrum med dusch & WC.

  Sängarna är separat placerade i de allra flesta hytterna, det finns ett fåtal med dubbelsäng.

  Klädkoden ombord på Belmond Royal Scotsman är stilig. Herrar förväntas bära kavaj och slips till middagen och motsvarande klädkod gäller för damerna.

   

Skicka in en FÖRFRÅGAN eller RING 084503890

Skicka förfrågan