En veckans rundresa med förbokade hotell och hyrbil på Island

Runt Island med hyrbil 8 dagar / 7 nätter

Seljalandsfoss vattenfall

Island med hyrbil – 8 dagar låter dig uppleva Island på egen hand i hyrbil. Det är ett härligt sätt att uppleva landets varierade natur och vackra sevärdheter i sin egen takt. Denna hyrbilsresa är åtta dagar lång, och under den tiden hinner du köra runt hela ön. På vägen upplever du till exempel Geysir-området, Akureyri och nordlandet och de spektakulära östfjordarna. Resan börjar och slutar i Reykjavik.

Längs resan har vi förbokat inkvartering på trevliga Fosshotel runt om på Island. Hotellen håller trestjärnig standard, du har privat badrum och frukost ingår alltid. Med på resan får du en bra kartbok samt tips på aktiviteter och sevärdheter som är anpassade till rutten och den förbokade inkvarteringen. Se vårt förslag på körschema för din hyrbilsresa Island runt på åtta dagar nedan.

Denna rundresa på Island med hyrbil går året runt, du väljer själv när du vill resa. Från Stockholm och Köpenhamn finns det dagliga direktflyg hela året. Resenärer från Göteborg måste flyga via Köpenhamn eller Stockholm t/r.

Höjdpunkter

Program

7 frukostar inkluderad

Program

Praktisk information och resevillkor

Detta ingår

Flyg till Island från Stockholm/Köpenhamn/Göteborg* t/r inkl:
◦Flygskatter
◦1 incheckad väska + 1 handbagage
•Hyrbil i vald klass i 7 dygn inkl:
◦Flygplatsavgift vid uthämtning av hyrbil
◦Fria mil◦Super-CDW-försäkring
•Hotell i 7 nätter runt om på Island inkl. frukost
Tips på sevärdheter och aktiviteter längs resan

* Observera – För flyg till Göteborg gäller följande Det går inga direktflyg från Göteborg till Island, vi bokar därför anslutningsflyg. Ett flygtillägg fr. 1 695,- per person tillkommer (flyg via Köpenhamn el Stockholm t/r).

Detta ingår inte

Det går utmärkt att lägga till extra bekvämligheter på denna resa. Dessa bokas och betalas vid upphämtning av bilen. Priserna är ca priser och SEK

  • Extra chaufför: 85,-/dag (eller max 585,- totalt)
  • Bagagevagn: 550,-/dag (Gäller endast för hyrbilstyperna J, M och O. Max 3850,- totalt)
  • GPS: 185,-/dag (eller max 1420.- totalt)
  • Babystol: 450,-/st
  • Barnkudde: 250,-/st