Sea Dream Yacht Club SeaDream 2
Sea Dream Yacht Club SeaDream 2

Seadream Yacht Club

Vill du ha erbjudande på en skräddarsydd resa?
Marie Gustafsson

Kontakta mig för bokning av Seadream Kryssning

Seadream Yacht Club, ”It´s Yatching – not cruising!”

Drömmer du om den perfekta semestern med avslappnad lyx som prägel så är en kryssning med Sea Dream Yacht Club det rätta för dig. Känslan ombord är som att vara på din egna Yatch men med många gäster.

Ombord på SeaDreams två fartyg finns det plats för 112 gäster som blir bortskämda av en besättning på 95 personer. Allt är inkluderat, utvändig hytt, måltider i gourméklass, vin till lunch och middag, öppen bar, dricks, alla aktiviteter så som cyklar att låna i land, brädspel, böcker osv. Dessutom får man inte missa SeaDreams berömda ”Champagne- och Kaviar Splash” .

Stämningen ombord är familjär och avslappnad samtidigt som man blir bortskämd med ypperlig service. Det finns möjlighet till total avslappning på de balinesiska solsängarna på toppdäcket, där du kan läsa en bok, njuta av solen eller bara häpnas av utsikten över havet. Dessa utomhussängar är så bekväma att om man önskar att tillbringa en natt under stjärnorna så bäddar besättningen helt enkelt om dessa till en säng. En helt magisk upplevelse. Alltid all-inclusive.

  • Sea Dream
  • Sea Dream Yacht Club SeaDream 2
  • Sea Dream Yacht Club
  • SeaDreams fartyg

Maten ombord är en upplevelse i sig. Med de allra färskaste råvarorna förbereder kockarna enastående måltider. I vissa hamnar har du även möjlighet att följa med kockarna till lokala marknader och se var maten inhandlas och sen tillagas.

Du kan även njuta av ett fullservice Spa med massagerum, ångbastu och bastu samt gym. Du har allt du kan önska dig.

Sea Dream har de senaste åren vunnit flera erkända priser inom resebranschen och beskrivs av Berlitz som ”Utterly Exclusive”.

Följ med och upplev själv!

Skicka in en FÖRFRÅGAN eller RING 084503890

Skicka förfrågan