Soliga Florida med hyrbil

Floridas stränder och Orlando med hyrbil

Usa florida hangmatta1

Du inleder resan i nöjesparkernas Orlando. Efter fartfyllda äventyr och attraktioner i världsklass reser du vidare till de fridfulla stränderna på Anna Maria Island för några dagars skön avkoppling. Resan fortsätter sedan till Everglades subtropiska sumpmarker, och därifrån vidare till paradisstränderna vid Key West. Resan avslutas med shopping och nöjen i populära Miami.

Du reser på egen hand med hyrbil, förbokade hotell och en detaljerad resguide med tips på sevärdheter och aktiviteter längs resans rutt. Flyg, hotell och hyrbil ingår i priset.

Höjdpunkter

Program

Praktisk information och resevillkor

Detta ingår

  • Flyg till Florida från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn eller Oslo t/r inkl.:
   • Flygskatter
   • 1 incheckad väska + 1 handbagage
  • Mat på flyget (över atlanten)
  • Hyrbil i 11 dagar (Toyota Corolla el. liknande för två personer eller Dodge Grand Caravan el. liknande för familj) inklusive försäkring, skatter, fria mil, extra förare, GPS och en full tank bensin
  • 10 nätter på väl utvalda, trestjärniga hotell
  • Detaljerad resebeskrivning i PDF-format med kartor, trafikregler och tips på sevärdheter och aktiviteter längs med resans rutt

Detta ingår inte

Frukost ingår inte på hotellen. Det kan köpas i hotellets coffee shop från ca 8 dollar per person.

Priser per person Del i dubbelrum fr. 18 995,-

Del i dubbelrum (2 vuxna + 2 barn) * fr. 12 695,-

*= del i dubbelrum betyder att man använder befintliga sängar som består av två bredare sängar eller en bred säng och en bäddsoffa.

Uppgradera hotellen från standard till superior På denna resa bor du på noggrant utvalda trestjärniga hotell. Vill du uppgradera ditt boende kan du boka samma resa fast med boende på fyrstjärniga hotell. Kontakta oss så hjälper vi dig med mer information och med att boka.

Tips! Denna resa är lätt att förlänga. Lägg till några dagar i storstaden New York. Eller kombinera denna hyrbilsresa med en kryssning i Karibien! Det är också lätt att lägga in extra hotellnätter i rutten, om du vill göra resan i ett lugnare tempo.

NOTERA!Om inte denna resa passar dina önskemål, eller om du vill förlänga alternativt förkorta resan, så kan vi utan problem skräddarsy din resa.