Kryssningar med Variety Cruises – small is better

Variety Cruises är världens största rederi för riktigt små och intima kryssningsfartyg och yachter. Rederiet har 11 fartyg i sin ägo och de erbjuder alla en alldeles unik kryssningsupplevelse. Fartygens storlek varierar från 5 till 36 hytter och på grund av fartygens små storlekar kan Variety Cruises ta sig in i hamnar som de stora kryssningsfartygen inte har en chans att ta sig in i. Man anländer till både välkända och mer unika destinationer men det som verkligen utmärker kryssningar med Variety Cruises är just att känslan blir intim, avslappnad och personlig ombord.  Merparten av fartygen tar upp till 50 passagerare och cirka 20 mans besättning. Yachterna beskrivs bäst som små flytande boutique hotell med hög nivå på både service samt mat & dryck.

Variety Cruises erbjuder kryssningar i Grekiska övärlden, Sydöstra Asien, Kap Verde, Costa Rica & Panama, Island, Seychellerna, Spanien & Portugal, Västafrika, Adriatiska havet. Kryssningar med Variety Cruises är en unik upplevelse som är oslagbar.

 

Februari 2021
  • Variety Cruises transferbåt till land
  • Variety Cruises Panorama II
  • Variety Cruises Seychellerna Havssköldpadda
  • Megayachten Voyager hytt Kategori B
  • Megayachten Voyager hytt Kategori P.
  • Variety Cruises Seychellerna Praslin Island
  • Variety Cruises La Digue Oxkärra
  • Variety Cruises fartyg Harmony badstopp
  • Variety Cruises Seychellerna dykning

Vill du verkligen uppleva de platser du besöker är en kryssning med en yacht en utmärkt förutsättning. När fartyget lägger till är det oftast i hjärtat av destinationen (bredvid de privata yachterna). Det gör att du kommer direkt inpå det lokala folklivet och kulturen. Dag för dag programmen är utformade så att du får en god tid att uppleva det lokala nattlivet, de lokala kulinariska specialiteterna, naturen och kulturen. Under tiden till sjöss stannar fartyget ibland till så att de som önskar kan ta ett dopp, ofta i kombination med strandhugg, långt bortom allfarvägarna och inte sällan till platser du enbart når med ett litet fartyg. Stämningen ombord är avslappnad och fartygets hjälpsamma personal gör allt för att du ska känna dig som hemma.

Det är inte konstigt att denna resform snabbt blivit omtyckt och att rederiet är flerfaldigt prisbelönt, bland annat av Condé Nast Traveller som Best Small Cruise Ship Company.

Välkommen ombord på någon av yachterna!

Skicka in en FÖRFRÅGAN eller RING 084503890

Skicka förfrågan