SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGENS VILLKOR FÖR PAKETRESOR

Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan researrangör, som är medlem i Svenska Resebyråföreningen (i det följande ”arrangören”), och resenär vid köp av paketresa. 

Utöver dessa villkor gäller Escape Travels (ET) kompletterande villkor som återfinns i fet och kursiv text. För specialgrupper bifogas villkoren tillsammans med offert/bekräftelse.

Klicka på nedan länk för att ta del av våra resevillkor.

Resevillkor för paketresor bokade t om 31 juli 2018

Allmänna resevillkor för paketresor bokade fr om 1 augusti 2018

Escape Travel Sweden AB
Norra Gubberogatan 30, våning 1
416 63 Göteborg
Tel. 031 – 762 85 10

Hälsingegatan 49, våning 4
113 31  Stockholm
Tel: 08 – 450 38 90

E-post: info@escapetravel.se
Webbplats: www.escapetravel.se

Organisationsnummer: 556739-8382

 

Mer om oss

 

Escape Travel är medlem i Svenska RresebyråföreningenEscape Travel har ställt resegarantiVi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. inspired-by-iceland-100

SRF & Kammarkollegiet
Escape Travel är medlem i Svenska Resebyråföreningen (SRF) och har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Se vår ställda resegaranti hos Kammarkollegiet här

Bisnode kreditvärdighet AA
Vi är ett kreditvärdigt företag med rating AA enligt Bisnodes värderingssystem, som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Inspired by Iceland
Vi är certifierade specialister på Island av Inspired by Iceland – isländska turistrådet.