Borås, 6 december - 10 december 2023

Skandinaviska Mästerskapen 2023, Borås, Sverige

Pokalen på Skandinaviska Mästerskapen 2022 i Borås

ESCAPE TRAVEL

Borås och Escape travel är väldigt glada över att få välkomna er till Skandinaviska Mästerskapen 2023!

Vi på Escape Travel är mer än stolta att få arrangera detta mästerskap för de bästa U17-klubbarna i Skandinavien. Med flera års erfarenhet av turneringsarrangemang så hoppas vi kunna tillfredsställa alla behov som önskas av supportrar och klubbar.

Ryda fotbollshall stod färdig under hösten 2019 och invigdes 26 oktober. Sedan dess har det gästats av både elitklubbar och små lokala föreningar. Skandinaviska Mästerskapen har spelats i hallen i två tidigare upplagor.

Borås är en stad med stora visioner som vågar ta för sig. Här samlas kreativitet, innovativ design, street art, e-handel och världsledande forskning inom textil. Men Borås har även en storslagen natur, idrottsupplevelser i toppklass och ett rikt utbud av butiker och restauranger. Och inte minst en entreprenörsanda som tänker nytt, en knalleanda som ständigt är i framåtrörelse och invånare som är stolta över sin stad. Vi är en stad i ständig förändring. Liksom Viskan står Borås aldrig still.


Hotell

Rated 4 stars

Hotel Scandic Plaza Borås

På Scandic Plaza erbjuder vi rymliga hotellrum med hög komfort och flexibla mötes- och konferenslokaler för upp till 110 deltagare. Högst upp i Plaza-tornet finns vår uppskattade relaxavdelning med gym, bastu och jacuzzi. Middagen avnjuter du i vår trivsamma hotellrestaurang. Efter middagen är du välkommen till vår bar där du kan koppla av en stund. Som hotellgäst har du fritt wifi i hela hotellet.

Scandic Plaza Borås har ett centralt läge mitt i Borås, nära högskolan och tågstationen. Här bor du nära shopping, restauranger, nöjesliv och sevärdheter. Passa på att besöka Borås djurpark och hälsa på både tigrar och björnar.

Ni som klubb kommer att äta Lunch, Mellanmål och även Middag på hotellets restaurang.

Av- och påstigningsplats för bussar finns precis utanför hotellet för smidig åtkomst för transportmedel.

Priser

  • Fyra nätters logi på Scandic Plaza
  • Del i 4-bäddsrum med dusch/WC, TV m.m.
  • Helpension från lunch 6/10 till lunch 10/10
  • Tillgång till två konferensrum under vistelsen
  • Planhyra i Ryda Fotbollshall, 37 timmar
  • Turneringsledning från Escape Travel

PRIS 4.290:-/SEK per person

Extrakostnader

Dubbelrum 200:-/SEK/person/Natt
Enkelrum 655:-/SEK/person/Natt
Extradygn 850:-/SEK/person/Natt (del i 4-bäddsrum)