En aktiv kryssning

Båtcykling

Ms theodor korner 2

På våra cykelresor med boende på båt utforskar vi Europas floder och skärgårdar och kommer lång väg på en vecka utan att behöva byta hotell. Fartyget blir vårt flytande hem och välkomnar oss med avkoppling på soldäck och god middag i mässen efter en dags aktivitet på land. Och visst kan man stanna kvar ombord om man vill unna sig en extra vilodag!

Tips!

På de flesta av våra båtar väljer du mellan olika hyttyper (alla är dubbelhytter med privat badrum). Kom ihåg att de bästa hytterna går åt först!

Den sköna blåa Donau

Drottningen av Europas vattenvägar flyter genom tio länder och fyra huvudstäder. Att flyta fram längs denna natursköna och historiskt laddade flod måste man göra någon gång i livet (eller flera gånger, som många av våra gäster).

Som av en lycklig slump kantas Donau också av en av Europas längsta och finaste cykelleder. Här slipper vi jobbiga backar men får desto mer att se och uppleva. Och visst smakar middagen på däck ännu bättre efter en dags aktivitet på land!

Fler sköna floder

... och ett och annat hav. Vi har vaskat fram Europas finaste aktiva flodkryssningar. Ett roligare sätt att upptäcka flod och skärgård på finns inte!

Avresor

April 2022

Maj 2022

Juni 2022

Juli 2022

Augusti 2022

September 2022

Oktober 2022