Det finns så mycket att upptäcka

Temaresor

friends toasting with red wine after the harvesting

Världen är fantastisk - så mycket att se, så många historier. Njut av traktens mat och vin, kom i pirrande närkontakt med savannens djur, stimulera dig med en spännande storstad eller låt dig föras bort av den långsamma resan med något av våra exklusiva tåg. Vi har varit där och det är din garanti för en minnesrik upplevelse.

Teman

Mat & vinresor

Kanske förstår man ett resmål som bäst när man smakar av det. Mat och dryck är intimt förknippade med den lokala kulturen - och stoltheten! På dessa resor ger vi det kulinariska lite extra utrymme.

Safariresor

Att uppleva en safari är en av livets måste-upplevelser. Det är pirrande möten med vilda djur i deras naturliga miljö, men också magiskt vackra solnedgångar, läckra boenden och den afrikanska naturen och kulturen.

Exklusiva tågresor

Att se landskapet passera förbi utanför fönstret är mycket avkopplande. Ombord vankas utsökta måltider och trevliga samtal med medresenärer medan exklusiva kupéer ger privatliv och vila i takt med lokomotivets jämna rytm.

Weekendresor

För dig som inte kan eller vill vara borta en hel vecka erbjuder vi välfyllda weekendresor och kortveckor. Många gäster känner att de varit borta en vecka efter en upplevelserik weekend med oss!

Resekalender

Augusti 2022

September 2022

Oktober 2022

December 2022

Mars 2023

April 2023

Maj 2023

September 2023