Praktisk information om våra resor

Frågor & svar

"Färgbild av en gammal karta över Europa, från 1800-talet, med kikare och kompass, på träbakgrund. Karta är från en gammal geografibok med 1870 upphovsrätt."

Resehandlingar, försäkringar, packning... det finns mycket att tänka på inför resan. Läs mer om hur du förbereder dig och vad du kan förvänta dig väl på resmålet. Vi följer dig hela vägen!

Om du ska vandra, cykla eller flodkryssa, läs även vår specifika information för Aktiva resor samt Flodkryssning.

Före resan

Res väl förberedd

Att längta till resan är halva nöjet tycker många. Medan du räknar ner dagarna till avresa, kolla så att du har förberett allt som behövs.

Dokument

Försäkringar

Hälsa

Pengar

Packning

Under resan

En djupare reseupplevelse

Det perfekta hotellet har inte flest stjärnor men bäst trivsel. På vissa resor bor vi istället på fina flodkryssare eller äventyrliga fjällstationer. God mat och dryck är också bärande inslag i våra resor, och det får gärna vara lokalt och närproducerat. Upptäcktsresan fortsätter vid bordet!

Anslutning

Boenden

Mat och dryck

Övrigt

Efter resan

Berätta för oss!

Vi har våra gäster att tacka för vår höga kvalitet. Om något uppstår under resans gång är det viktigt att du genast tar upp det med vår guide eller representant på plats. Då kan vi ofta avhjälpa problemet direkt. Efter hemkomst får du en enkät per e-post där vi tacksamt tar emot din utvärdering.

Läs också: