Frågor och svar om våra resor

Praktisk information

"Färgbild av en gammal karta över Europa, från 1800-talet, med kikare och kompass, på träbakgrund. Karta är från en gammal geografibok med 1870 upphovsrätt."

Resehandlingar, försäkringar, packning... det finns mycket att tänka på inför resan. Läs mer om hur du förbereder dig och vad du kan förvänta dig väl på resmålet. Vi följer dig hela vägen!

Före resan

Res väl förberedd

Att längta till resan är halva nöjet tycker många. Medan du räknar ner dagarna till avresa, kolla så att du har förberett allt som behövs.

Dokument

Försäkringar

Hälsa

Pengar

Packning

Under resan

En djupare reseupplevelse

Det perfekta hotellet har inte flest stjärnor men bäst trivsel. På vissa resor bor vi istället på fina flodkryssare eller äventyrliga fjällstationer. God mat och dryck är också bärande inslag i våra resor, och det får gärna vara lokalt och närproducerat. Upptäcktsresan fortsätter vid bordet!

Anslutning

Boenden

Mat och dryck

Efter resan

Berätta för oss!

Vi har er gäster att tacka för vår höga kvalitet. Om något uppstår under resans gång är det viktigt att du genast tar upp det med vår guide eller representant på plats. Då kan vi ofta avhjälpa problemet direkt. Efter hemkomst får du en enkät per e-post där vi tacksamt tar emot din utvärdering.

Aktiva resor

Ett roligare sätt att resa

Ibland säger vi att vi är i underhållningsbranschen. En vandrings- eller cykelresa är ju så mycket mer innehållsrik än en vanlig semesterresa. Vi har valt ut det bästa åt dig och regisserat allt till bästa möjliga reseupplevelse. Här kan du läsa mer om hur våra aktiva resor fungerar.

Välj rätt resa

Utrustning

Så fungerar resorna

Vandringstips

Cykeltips

Flodkryssning

Välkommen ombord!

Oavsett om det är din första flodkryssning eller om du är en erfaren kryssningsresenär, finns det kanske någon fråga som uppstår. Nedan hittar du några punkter som gäller speciellt flodkryssning. Om det finns något du inte hittar svaret på, är det bara att kontakta oss!