Resor att minnas tillsammans För företaget eller föreningen

Konferensresor

Konferensresor är möten mellan människor på jobb, i föreningar och klubbar. Vi behöver ses för att samarbeta väl och få en fin arbetsmiljö.

Vilka aktiviteter passar er arbetsgrupp bäst? Vi har lång erfarenhet och idéer för att skapa minnesvärda konferenser både utomlands och i Sverige.

Konferensresor utomlands

Lär känna dina kollegor bättre och åk på en välförtjänt utlandsresa! Vi tar hand om konferensresans alla detaljer och har idéerna, erfarenheten och kontaktnätet. Res på flodkryssning, gå på vandring mellan vingårdar, uppleva resmålet på cykel eller samla inspiration från studiebesök inom er bransch.

Konferensresor i Sverige

Vill ni komma iväg till en ny miljö? Känslan av att befinna sig på ett nytt ställe är bra och den gör det lättare att tänka utanför lådan. Vårt land är fyllt av härliga resmål! Vi har tips på bra konferenshotell i Sverige som kan kombineras med aktiviteter och god mat, så att din budget räcker längre.

Aktiva konferensresor

Vi har inte bara hjälpt hundratals företag med oförglömliga konferensresor genom åren. Med Prima by Escape är vi också Sveriges största arrangör av vandrings- och cykelresor. Vi rör oss på hundratals resmål runtom Europa och vi vet att ingenting är så effektivt som en ”Walking Workshop” för att få idéerna att flöda.

Varför Escape?

«Thank you so much for a great tournament! Thank you for all your help and smooth communication – and for being present all the time. We are very satisfied with the way everything was handled from the start to the hotel, buses, food, streaming, referees, hospitality, and service until the end where we left.» Kasper Kurland, FC Nordsjælland

«Vilken fantastisk konferens det blev! Allting gick som det skulle och det flöt på smidigt. Hotellet var trevligt och bra beläget. Restaurangen ni bokade var toppen och konferenslokalen var även den riktigt bra. Transfern från och till flygplatsen gick också som planerat.

Vår kontaktperson Johan har varit mycket behjälplig under planeringen av konferensen, lyhörd för våra önskemål och snabb på att svara. Vi är verkligen supernöjda och ser mycket positivt på att ta hjälp av er framöver igen. Tack!»
Sandra Kristiansson, Swace

«Allt har klaffat till 100%! Vi är väldigt nöjda med allt!» Jessica Karlsson, Euromekanik

«Vi är oerhört nöjda med vår konferensresa till Tyskland. Nästa resa som görs hanterar Escape Travel. Det blev så bra med allt.» Petra Zielinski, Volkswagen Stockholm

«BK Häcken har sedan ett antal år ett väldigt bra samarbete med Escape Travel. De har arrangerat flera bra träningsläger för både vårt herr- och damlag, där vi har fått spela matcher mot toppmotstånd och tränat på perfekta gräsplaner. Escape har också vårt förtroende att ordna resor för våra lag när de är ute och spelar cupspel i Europa. Vi är väldigt nöjda med samarbetet.» Martin Ericsson, sportchef BK Häcken

«Vi i Malmö FF har under många år samarbetat med Escape både för vårt företags nätverk och för vårt herr- respektive damlag. Vi kan varmt rekommendera Escape och deras personal. Träffsäkra platser, noggranna, pålästa och trygga att arbeta med. Vi är väldigt nöjda med både träningsläger och nätverksresor.» Ola Gällstad, arrangemangschef Malmö FF