För företaget eller föreningen

Konferensresor

När distansarbetet ökar blir konferensen viktigare. Vi behöver ses!

En välplanerad konferensresa för personal, ledning, kunder eller leverantörer kryddad med ”det lilla extra” är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att förbättra företagets utveckling. Och är ni en klubb eller en förening ger en gemensam resa en boost för både trivsel och kreativitet.

Konferensresor i Sverige

Det viktiga är inte hur långt man reser, utan känslan av att befinna sig på ett nytt ställe! Det gör det lättare att tänka utanför lådan. Sverige är fyllt av härliga resmål och Escapes stora kontaktnät gör det lätt för dig att hitta rätt resmål – och aktivitet.

Konferensresor utomlands

Lär känna dina kollegor bättre och åk på en välförtjänt utlandsresa! Vi tar hand om hela resan från dörr till dörr, vare sig ni vill kryssa, vinvandra, shoppa eller få inspiration av hur er bransch fungerar i utlandet. Möjligheterna är oändliga!

Aktiva konferensresor

Vi har inte bara hjälpt hundratals företag med oförglömliga konferensresor genom åren. Med Prima by Escape är vi också Sveriges största arrangör av vandrings- och cykelresor. Vi rör oss på hundratals resmål runtom Europa och vi vet att ingenting är så effektivt som en ”Walking Workshop” för att få idéerna att flöda.

Varför Escape?

«Konferenser är det bästa jag vet!» Magnus, som gärna tar hand om din förfrågan