europeiska-ERV-logga-liten

Försäkra dig och din resa med Europeiska ERV

Det är viktigt att du har ett fullgott försäkringsskydd både före och under din resa. Vi erbjuder både reseförsäkring och avbeställningsförsäkring genom Europeiska ERV.

Semesterförsäkring

Semesterförsäkringen är en kompletterande försäkring, speciellt anpassad för dig som har ett gällande reseskydd i hemförsäkringen. Den ersätter bland annat med en ny resa eller ersättning per dag om du blir sjuk eller råkar ut för en olycka, du betalar dessutom ingen självrisk.

  • Ersättning om du eller ditt bagage blir mer än tre timmar försenat
  • Ny resa eller dagsandelar om din resa blir förstörd på grund av t ex sjukdom
  • Hjälp att komma ikapp om du  missat din anslutning
  • Ingen självrisk

Läs mer om Semesterförsäkringen här

Vem får teckna?
Personer som har en hemförsäkring med reseskydd och reser max 45 dagar. Personer som är stadigvarande bosatta i Sverige och inskrivna i svensk försäkringskassa.

Fullständiga villkor
Semesterförsäkring – Läs villkoren här

 

Avbeställningsförsäkring

Avbeställ resan, evenemanget, hyrbilen, konsertbiljetten, kursen, safarin. Tänk på att teckna din Avbeställningsförsäkring i samband din resa/arrangemang (senast 2 dagar efter ditt köp av arrangemanget/resan).

  • Ingen självrisk – hela beloppet återbetalas
  • Avboka vid sjukdom eller annan oförutsedd händelse
  • Kan köpas med ej ombokningsbara biljetter

Läs mer om Avbeställningsförsäkringen här

Vem får teckna?

Den som tecknar försäkringen måste ha fyllt 18 år och vara stadigvarande bosatt i Sverige, Norge, Danmark, Färöarna eller Grönland. Försäkringen gäller för de personer som anges i försäkringsbrevet som vid försäkringens tecknande var stadigvarande bosatta inom EU/EES.

Fullständiga villkor
Avbeställningsförsäkring – Läs villkoren här

 

FÖR BOKNING AV FÖRSÄKRING

Kontakta oss på Escape Travel för att boka in din försäkring
Telefon: 031 – 762 85 10 eller 08 – 450 38 90
Mail: bokning@escapetravel.se

 

 

Mer om Escape Travel

 

Escape Travel är medlem i Svenska RresebyråföreningenEscape Travel har ställt resegarantiVi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. inspired-by-iceland-100

SRF & Kammarkollegiet
Escape Travel är medlem i Svenska Resebyråföreningen (SRF) och har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Se vår ställda resegaranti hos Kammarkollegiet här

Bisnode kreditvärdighet AA
Vi är ett kreditvärdigt företag med rating AA enligt Bisnodes värderingssystem, som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Inspired by Iceland
Vi är certifierade specialister på Island av Inspired by Iceland – isländska turistrådet.