Kvalitetsresearrangören

Om oss

Gruppbild på många av våra Escape-guider

Välkommen till Escape!

Vi är specialisten som erbjuder egendesignade paketresor av högsta klass. Vi vänder oss dels till privatpersoner med vandring, cykling, flodkryssning och temaresor, dels till företag, lag och föreningar med skräddarsydda konferenser och träningsläger. Bakom resan står alltid en av oss som älskar restypen lika mycket som du!

Vi på Escape

Vi har förmånen att ägna oss åt det vi tycker är det roligaste som finns: att arrangera oförglömliga resor. Vi möter en smittande entusiasm både bland våra gäster, guider och personal på resmålen. Och vi anstränger oss för att hitta det bästa åt dig.

Vi lever som vi lär. Inte nog med att våra egna semestrar är misstänkt lika våra resor (tänk vandring, kryssning, fotboll och god mat i gott sällskap), flera av oss bor dessutom utomlands, nära våra resmål. Det betyder att vi både har roligare och kan leverera bättre upplevelser.

Varför Escape Travel?

Att boka sin resa med en seriös arrangör ger alltid den bästa reseupplevelsen. Men alla researrangörer är inte lika. Vi har valt att ägna oss åt små grupper och hög kvalitet. Några fina skäl att resa tillsammans med oss:

Små grupper med svenska guider

En gruppresa är roligast! Den är inte till för folk som inte klarar sig själva, utan vänder sig till vår innersta natur: vi människor är sociala varelser. Delad glädje är dubbel glädje, och reseupplevelsen förstärks av en kunnig guide.

Lägst pris och stor volym kan andra hålla på med. Våra Premium-resor går alltid i små grupper. Vi lär känna varandra under resan på ett otvunget sätt, och många anger den härliga stämningen som en av resans höjdpunkter!

Kompletta resor där det mesta ingår

Det är enkelt att leta upp flygstolar och hotellrum på olika webbsidor, och visst ser det ofta billigare ut. Men vi jobbar bara med ordentliga flygbolag och hotell, och sen ska det ju hända något väl på plats också:

I våra resor ingår det mesta som ändå kommer till sedan: incheckat bagage, transfer (ofta knepig att lösa på egen hand), alla måltider (restauranger kan kosta vad som helst), utflykter, inträden, transporter, skatter och mycket annat som man inte tänker på. Vi är alltid noga med att specificera exakt vad som ingår och ej. Då vet du att allt är ordnat, vad det kostar och behöver bara njuta av resan.

Ett kunnigt urval

Det kan vara kul att fixa själv, men också jobbigt. I slutänden är det nästan alltid så att en professionell reseproducent med djupa kunskaper i resmålet kan lägga upp det bästa möjliga programmet. Som stor inköpare får vi också de bästa priserna.

Vi på Escape gör inte alla typer av resor, vi gör bara resor vi själva älskar. Det betyder att varje resa är kärleksfullt utformad av en kreatör som verkligen kan resmålet och delar din passion för restypen.

Service av riktiga människor

Riktiga människor är vi alla, men det är inte alltid så lätt att få prata med en när man behöver. Vi är den personliga researrangören där du alltid får en av oss i luren när du behöver hjälp. Inga chatbots, oändliga knappval eller långa väntetider. Våra resevillkor är också kortfattade och tydliga och kräver ingen jurist för att begripas. Vi och våra gäster sitter i samma båt, så ser vi det.

SRF och Paketreselagen

Bokar du en paketresa av en SRF-ansluten researrangör har du ett oslagbart konsumentskydd. Det spelar ingen roll vad som händer med flygbolag, hotell och till och med vädret – vi tar ansvaret för att ordna upp alla bekymmer och är fullt återbetalningsskyldiga om resan inte går att genomföra.

Den som bokar flyg, boende och utflykter själv är i praktiken helt i avsaknad av skydd – och kan se fram emot en tung administration när något strular. Mycket därför fick paketresan en välförtjänt renässans under pandemin!

Resegaranti

Ditt reseinnehåll är skyddat av Paketreselagen, och det är dina pengar också – av Kammarkollegiets Resegaranti. Skulle vi som researrangör hamna på obestånd har vi ställt garantier som räcker för återbetalning av hela din reselikvid.

Välkommen till ett roligare sätt att resa!

Escape Travel Group

Escape Travel Sweden AB ingår i privatägda Escape Travel Group som är Skandinaviens största researrangör med reguljärflyg. Det betyder att vi reser dit det är som bäst, inte dit charterflygen ska fyllas. Systerbolagen finns i Sverige, Norge och Danmark och inkluderar flera fina specialistarrangörer som Prima by Escape (aktiva resor), Escapeaway (hotell + flyg), Carpe Diem (singelresor) och Cruise.no (kryssningar). Researrangörerna samsas med Ticket resebyråer, BRA flyg och Djurparken i Kristiansand som liksom vi ägs av Per G Braathens investeringsbolag Braganza. Hos oss är det erfaret resefolk hela vägen upp!