Mer av världen

Om oss

Le lycklig flicka som har kul under semestrar i Cinque Terre

Escape Travel är en av Skandinaviens största researrangörer med reguljärflyg. Det betyder att vi reser dit det är som bäst, inte där charterflygen ska fyllas. Vi är specialister på flodkryssningar, vandringsresor, cykelresor, temaresor, sportresor, träningsläger och konferenser för företag och föreningar.

De flesta av våra resor är kompletta paket som tagits fram av våra skickliga resedesigners. På så vis får du bästa möjliga reseupplevelse på resmålet. De går både i grupp och på egen hand. Vi skräddarsyr också resor för ditt företag eller lag.

Escape Travel Group

Escape Travel Sweden ingår i nordiska Escape Travel Group med huvudkontor i Oslo. Escape finns i Sverige, Norge och Danmark och har flera fina specialistarrangörer som Prima Travel (aktiva resor), Escapeaway (hotell + flyg), Carpe Diem (singelresor) och Cruise.no (kryssningar). Researrangörerna samsas med Ticket resebyråer, BRA flyg och Djurparken i Kristiansand som liksom vi ägs av Per G Braathens investeringsbolag Braganza.

Vi på Escape

Vi har förmånen att ägna oss åt det vi tycker är det roligaste som finns: att arrangera oförglömliga resor för alla. Vi möter en smittande entusiasm både bland våra gäster, guider och personal på resmålen. Och vi anstränger oss för att hitta det bästa åt dig.

Vi lever som vi lär. Inte nog med att våra egna semestrar är misstänkt lika våra resmål (tänk vandring, kryssning, fotboll och god mat i gott sällskap!), flera av oss bor dessutom utomlands, nära våra resmål. Det betyder att vi både har roligare och kan leverera bättre upplevelser.