Mer av världen

Om oss

Le lycklig flicka som har kul under semestrar i Cinque Terre

Escape Travel är en av Skandinaviens största researrangörer med reguljärflyg. Det betyder att vi reser dit det är som bäst, inte dit charterflygen ska fyllas.

Vi är specialister på vandringsresor, cykelresor, flodkryssningar, temaresor, sportresor, träningsläger och konferensresor för företag och föreningar.

Mer av världen

Vi är stolta över att kunna presentera marknadens största utbud inom våra olika reskategorier. Vi erbjuder kompletta paketresor av högsta klass där allt innehåll är noga utvalt av våra skickliga resedesigners. Målet är att du ska få en rikare reseupplevelse.

De flesta resorna går i grupp med svenska guider. Vi erbjuder också resor på egen hand, och skräddarsydda resor för ditt företag eller lag.

Vi som reser

Hos oss är det passionen som styr – både vi och våra gäster älskar att vandra, cykla, kryssa, sporta och driva företag. Hos oss hittar du riktiga livsstilssresor och vi blir ofta vänner med våra många återkommande gäster.

Välkommen till en rikare reseupplevelse!

Escape Travel Group

Escape Travel Sweden ingår i nordiska Escape Travel Group med huvudkontor i Oslo. Escapes systerbolag finns i Sverige, Norge och Danmark och har flera fina specialistarrangörer som Prima by Escape (aktiva resor), Escapeaway (hotell + flyg), Carpe Diem (singelresor) och Cruise.no (kryssningar). Researrangörerna samsas med Ticket resebyråer, BRA flyg och Djurparken i Kristiansand som liksom vi ägs av Per G Braathens investeringsbolag Braganza.

Vi på Escape

Vi har förmånen att ägna oss åt det vi tycker är det roligaste som finns: att arrangera oförglömliga resor för alla. Vi möter en smittande entusiasm både bland våra gäster, guider och personal på resmålen. Och vi anstränger oss för att hitta det bästa åt dig.

Vi lever som vi lär. Inte nog med att våra egna semestrar är misstänkt lika våra resmål (tänk vandring, kryssning, fotboll och god mat i gott sällskap!), flera av oss bor dessutom utomlands, nära våra resmål. Det betyder att vi både har roligare och kan leverera bättre upplevelser.