Sportresor med Escape Travel

Sportresor

NEWCASTLE ENGLAND - AUGUSTI 31: En allmän sikt av jordningen under Premier League-matchen mellan Newcastle United och Fulham på St James Park på Augusti 31, 2013 i Newcastle-Upon-Tyne, England. (Foto av Paul Thomas / Getty Images)

Gör som Haaland. Det norska fotbollsförbundet, liksom en rad andra fotbollsklubbar som Malmö FF, BK Häcken och Hammarby samt föreningar och lag på alla nivåer reser varje år med Escape Travel på träningsläger.

Fotbollsläger i Spanien på Marbella Football Center under vintersäsongen är komplett med bra hotell, träning på fantastiska gräsplaner i Europas bästa klimat och träningsmatcher med motstånd på rätt nivå.

Simläger, friidrottsläger, handbollsläger, fotbollsläger - Boka träningsläger utomlands eller i Sverige med oss!

Träningsläger

Escape Travel har marknadens mest kvalitativa utbud inom sportresor, med lång erfarenhet av att ordna träningsläger för landslag och professionella klubbar. Vi sköter norska fotbollslandslagets alla resor och ordnar träningsläger inom samtliga sporter. Det spelar ingen roll om ni spelar fotboll, handboll, basket, friidrott, innebandy, simmar i 50-metersbassäng - vi projektleder ert träningsläger på de bästa anläggningarna utomlands och i Sverige.

Utöva sport

Spela padel i solen med klubben? När man är ett gäng som spelar tillsammans hemma är det kul att åka utomlands, bo bra och ha tillgång till fina padelbanor. Spela på förmiddagen, ta ett dopp på eftermiddagen och ät gott på kvällen.

Resa solo eller med sällskap Att röra sig på semestern och ha en aktiv resa i grupp innebär hos oss att komma närmare resmålet, den goda maten och uppleva natur och gemenskap. Vi har träningsresor i härliga miljöer.

Rehabilitering utomlands kallas Reset Är du inte nöjd med att vara begränsad av en bråkig höft, knä eller rygg? Återfå gamla förmågor på en Resetresa med en fysioterapeut som hjälper dig att komma igång med din träning samtidigt som du njuter av solskenet, smakerna och havet på Algarvekusten.

Upplev sport

Jag vill se sport live! Det finns inget som slår en fullsatt arena där stämningen är så intensiv att man kan känna den i hela kroppen. Är ni 8 kompisar eller fler, en arbetsgrupp eller en förening som vill åka på fotbollsresa, hockeyresa eller se Formel 1 så hjälper vi er att spara både tid och kostnad.

Vi har arrangerat sportresor i över 40 år till arenor som Camp Nou, Wembley Stadium och Madison Square Garden. Hos oss kan du köpa en resa med matchbiljetter till Champions League, Premier League, NHL eller boka biljetter till Formel 1 med flyg och hotell.

Vi sponsrar sport

Escape Travel är officiell resepartner för träningsresor och läger till flera professionella fotbollsklubbar i Sverige och det norska landslaget i fotboll. Lagen reser över hela Europa med oss och främst till de fantastiska gräsplanerna i södra Spanien. Det är med stolthet vi vill lyfta fram detta samarbete då sporten är en positiv kraft i samhället som förenar människor i alla åldrar.