Gun Lindman

Gun lindman 2

Har vandrat sedan: Så länge jag minns. Jag har vandrat ett flertal gånger i finska Lappland men även i olika delar av Alperna. Jag är intresserad av såväl landsvägscykling som MTB. Har genomfört Vätternloppet flera gånger, Lidingö MTB och även andra cykellopp i Sverige och på Åland.

Har guidat i (här skickar Gun en tresidig bilaga varav vi har plockat ut godbitarna /red. anm.): Norden, Baltikum, de flesta länderna i västra Europa och flera i östra Europa. Totalt 24 länder!

Favoritresmål: Kroatien och Italien

Gillar även: Nordnorge

Drömresa: Rundresa i Oceanien

Dold talang: Vet inte om jag kan kalla det för talang, men jag har haft förmånen att fiska kräftor i hela mitt liv. Så jag har genom åren lärt mig en del om kräftans mysterium. Jag kan koka kräftor och augusti månad är för mig = kräftfiske i månens sken och kräfthippa i glada vänners lag.

Tre tips till våra resenärer: Res med ett öppet sinne, nyfikenhet och glädje😄

Något mer? Går för närvarande en vildmarksguideutbildning. Att vistas ute i naturen, på havet och träning är viktigt för mig.

Allt det du tänker att du skulle vilja göra eller uppleva, gör det nu, spara inte till sen. Mitt livsmotto är "det är aldrig försent" !

Resor med Gun

Maj 2024

Augusti 2024

September 2024