Johan Dahlstrand

Johand

Har jobbat med resor: Började jobba med sportresor 2006. I början var det mest individuella resor inom fotboll, hockey, motorsport, konsert och teater, på senare år även en fena på gruppresor.

Det bästa med jobbet: Helt klart känslan i kroppen av att få ge riktigt bra service. Att få prata med kunden om något jag brinner för och samtidigt få betalt för det är det bästa av två världar.

Favoritresmål: Eftersom jag älskar fotboll över all annan sport måste jag säga Düsseldorf. Att utgå från Düsseldorf och under en helg hinna med tre matcher i Ruhrområdet - det blir inte bättre in min värld. Bara tanken att köra Bochum på fredagen, Dortmund på lördagen och Mönchengladbach på söndagen får håret på armarna att stå.

Drömresa: Jag skulle vilja se Superclásico, Boca Juniors - River Plate i Buenos Aires. Det skulle nog slå allt.

Gillar även: Hockeyintresserad och i synnerhet HV71. West Ham är det andra laget i mitt hjärta.

Dold talang: Jag har försökt hitta den flera år nu. Under senare tid har jag börjat spela både golf och padel och även vakta kassen i hockey. Jag är inte dålig på något, men heller inte så bra jag skulle vilja vara. En klassisk tiokampare kanske.

Vad ville du bli när du var liten: Kommentator på radiosporten.

Tre tips till våra resenärer:

  1. Om du ska se fotboll ta gärna till med dagar innan och efteråt. Då hinner du se mer av staden och kanske även uppleva en match extra under resan.
  2. Testa nytt och var inte inrutad. Våga kasta dig ut i livet!
  3. Snåla inte på det lilla. Lägg hellre några hundralappar mer och få bättre kvalitet.