Är du vår nya kollega? Vi söker en passionerad resedesigner

LEDIG TJÄNST: RESEDESIGNER

Giraffer i den afrikanska savannen mot bakgrund av den orange solnedgången. Flyg av en ballong på himlen ovanför savannen. Afrika. Tanzania.

Vi söker dig! Reseproducent/resedesigner av främst flodkryssningar och temaresor. Viss kundtjänst ingår i tjänsten då vi med vår specialistprofil erbjuder gäster att prata direkt med oss som gör resorna.

Escape Travel är en researrangör som gör Sveriges bästa resor i våra kategorier. 50% av våra gäster är återkommande. Varje produkt sköts av en producent som är passionerad för restypen och resmålet. Det är därför avgörande att du älskar innehållsrika resor i allmänhet och är nyfiken på att lära dig allt om europeiska flodkryssningar i synnerhet. Ditt område blir i huvudsak produktion av gruppresor med reseledare på Donau, Rhen, Mosel och flera franska floder.

Vi ger mycket frihet under ansvar där man ”äger” sitt ansvarsområde, och vi främjar en avslappnad familjekänsla mellan varandra och våra kunder.

«På Escape Travel trivs vi som har en egen motor och som gillar frihet under ansvar. Det är en välmående arbetsplats med god stämning!» Susanna, marknadschef

Att vara resedesigner hos Escape Travel

Den primära sysselsättningen är att producera världens roligaste resor. Kunder möter du via vår kundtjänst på telefon och mejl ca 25 % av din heltid. Du ansvarar för allt från början till slut: research av resmål, avtal med rederier m m, upplägg i vårt bokningssystem och på vår hemsida, förse leverantörer och guider med information och listor inför avresa, problemlösning under resorna och uppföljning av kvalitet och ekonomi. Du samarbetar med vår operativa chef vad gäller planering av flyg samt sälj och optimering.

Vad är dina styrkor?

o Kreativ: Våra resor är omsorgsfullt designade.

o Effektiv: Du ansvarar för ett stort antal resmål och behöver jobba strömlinjeformat.

o Stresstålig: Många resor går samtidigt (vår, sommar, höst) och då gäller det att vara ögat i stormen.

o Självständig: Vi är alla väldigt operativa och stöttar varandra, men var och en behöver fokusera på sina egna uppgifter. Mycket viktigt med eget driv.

o Samarbetsvillig: Trots att du får egna produkter kan dessa flytta runt oss emellan, varför ”mitt-och-ditt” inte önskas. Fokus på vår gemensamma vision.

Vad innebär tjänsten?

Det roliga med Escape är att alla får vara med och jobba med helheten. Du behöver vara både koncentrerad när du sitter själv och utåtriktad när vi hjälper kunder, ställer upp på event eller följer med på någon av våra resor. Du rapporterar till den operativa chefen som sitter på distans medan vår VD finns på plats i Sandared.

Minimikrav Windows samt Office-programmen. God vana av dator/telefonväxel. Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Gymnasieexamen.

Meriterande Bokningssystem för researrangörer. Talang för bild och text. Inblick i något CMS-system. IATA-kompetens eller annan resebranschutbildning. Flygbokningssystemet Amadeus.

Omfattning Heltid 100%

Arbetstider Ordinarie arbetstider måndag-fredag 8-17. Viss arbetstid kan förekomma på kvällar och helger. Ingen övertidsersättning utgår utan motsvarande tid tas ut i ledighet enligt överenskommelse med närmsta chef.

Resdagar: Resor förekommer för reseutveckling och möten.

Övriga förmåner Friskvårdsbidrag. Olycksfalls- och sjukförsäkring motsvarande FORA. Tjänstereseförsäkring. Fri mobiltelefon.

Önskat startdatum: Omgående

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till VD Magnus Karlsson magnus@escapetravel.se

Vi ser fram emot att höra av dig!

Ung kvinna vid havet som tittar på solnedgången och gör fingraramen för hjärtaform. Skott i Kapstaden, Sydafrika.
Avignon bro med påvarpalatset i Provence, Frankrike