Första klass med yachtkänsla

MS The Gentleman

Elvecruiseskip i urbant landskap

Fartyget tillhör det familjeägda rederiet Van Loon och erbjuder en atmosfär av högklassig stil och god serviceanda. Miljöerna är omsorgsfullt dekorerade där man har skapat zoner för trivsel och samvaro.

Välkommen ombord på MS The Gentleman

Flodkryssningsfartyg i stadslandskap

Rated 5 stars

MS The Gentleman

Ombord hittar du ett fantastiskt soldäck med en trevlig bar, moderna solstolar och sittgrupper som inbjuder till avkoppling. Här har du orkesterplats för det vi kryssar förbi.

Fartyget har en rymlig och elegant panoramalounge, en akterlounge samt en stilren restaurang, reception och hiss till alla däck (utom soldäck). Ombord hittar du även ett välutrustat träningsrum och ett litet massagerum.

Alla hytter är exteriöra. Hytterna på mellandäck och övre däck har stora fönster från golv till tak som kan öppnas (franska balkonger). På nedre däck finns ett mindre fönster som inte går att öppna. Hytterna är moderna och smakfullt inredda med dusch/toalett, hårtork, dubbelsäng (delbar), satellit-TV, telefon, luftkonditionering/värme, säkerhetsfack och minibar. I sviterna får du ett välkomstfat med frukt och en flaska mousserande vin.

Wi-Fi finns tillgängligt; detaljerad information finns i receptionen ombord.

Rederi: Van Loon Cruises

Byggår: 2024

Längd: 135 m

Antal däck: 3

Passagerare: 172

Vänligen notera: Rederiet tillåter inte gäster att ta med rullstolar ombord, av säkerhetsskäl.

Hytter

Svit

Sviterna (21m²) ligger på över- och mellandäck och har stora fönster från golv till tak som går att öppna, så kallade franska balkonger.
Sviterna är moderna och smakfullt inredda med dusch/WC, hårtork, dubbelsäng (delbar), satellit-TV, telefon, luftkonditionering/värme, safe, minibar.

Deluxehytt på övre och mellandäck

Deluxehytterna på övre däck och mellandäck (16 m²) har stora panoramfönster som kan öppnas (fransk balkong).

Alla hytterna är moderna och smakfullt inredda med dusch och toialett, hårtork, dubbelsäng (delbar), satellit-TV, telefon, luftkonditionering/värme, säkerhetsfack och minibar.

Hytt på övre och mellandäck

Hytterna på övre och mellandäck (13,5 m²) har stora panoramafönster som kan öppnas, så kallade franska balkonger.

Alla hytter är moderna och smakfullt inredda med: dusch och toalett, hårtork, dubbelsäng (delbar), satellit-TV, telefon, luftkonditionering/värme, säkerhetsfack och minibar.

Hytt på nedre däck

Hytterna på nedre däck (13 m²) har små fönster som inte går att öppna.

Alla hytter är moderna och smakfullt inredda med dusch och toalett, hårtork, dubbelsäng (delbar), satellit-TV, telefon, luftkonditionering/värme, säkerhetsfack och minibar.

Resor med MS The Gentleman

Juli 2024