All-inclusive Första klassens flodkryssningsfartyg

MS Viva Moments

Flodkryssningsfartyg av hög kvalitet med all-inclusive och flexibla sittningstider. En bistro finns som ett trevligt alternativ till huvudrestaurangens elegans.

Rated 5 stars

MS Viva Moments

Rederi VIVA Cruises

Byggår 2018

Längd 135 m

Antal däck 3

Passagerare 176

Ombord finns restaurang, lounge med bar och dansgolv, reception, souvenirförsäljning. Soldäck med solstolar, bubbelpool och liten golfgreen. Hiss finns mellan mellandäck och övre däck. Cyklar finns ombord att låna utan kostnad. Hälsoavdelning med ångbad och infraröd bastu, gym med löpband, cykel och vikter.

Alla hytterna är utvändiga och har badrum med dusch, toalett, utrustade med platt-TV, medföljande minibar, skönhetsprodukter från RITUALS® (eller liknande), hårtork, kassaskåp och luftkonditionering.

På VIVA Moments kan du välja mellan olika hyttdäck

Viva moments cabin balcony suite sud 2

Svit på övre däck Diamant Deck

Sviterna på övre däck (Diamant Deck) har balkong och är på 24 m². Hytterna har platt-TV, minibar, skönhetsprodukter från RITUALS® (eller liknande), hårtork, kassaskåp, luftkonditionering, dusch och toalett.

Viva moments cabin junior suite jsr jsd 2

Junior svit på övre däck (Diamond Deck) och på mellandäck (Ruby Deck)

Junior sviterna på övre däck (Diamond Deck) och mellandäck (Ruby Deck) har fransk balkong och är på 19 m².

Hytterna har platt-TV, minibar, skönhetsprodukter från RITUALS® (eller liknande), hårtork, kassaskåp, luftkonditionering, dusch och toalett.


Viva Moments

Hytt på mellandäck och övre däck

Hytterna på övre däck (Diamond deck) och mellandäck (Ruby deck) har en fransk balkong och är 16 m². Stugorna har platt-TV, inklusive minibar med öl och mineralvatten som fylls på dagligen, toalettartiklar från RITUALS® (eller liknande), hårtork, luftkonditionering, dusch och toalett.

Viva moments cabin with window 2bs 2

Hytt på huvuddäck

Hytt på huvuddäck (Emerald Deck) är på 16 m² och har fönster som inte går att öppna. Hytterna har platt-TV, minibar, skönhetsprodukter från RITUALS® (eller liknande), hårtork, kassaskåp, luftkonditionering, dusch och toalett.