4-stjärnigt - Premiumfartyg

MS Vivienne

Fartyg: MS Vivienne
Rederi:
Byggt år: 2000 – renoverad 2020
Standard: 4-stjärnigt – Premiumfartyg
Antal däck: 4 - Tre däck med hytter samt ett soldäck
Hiss: Ja
Hytter:
76
Antal passagerare: 146
Längd: 110 meter

Ett vackert premiumfartyg med tre hyttdäck och ett inbjudande soldäck, som totalrenoverades 2020. Alla hytter är utvändiga och med fransk balkong eller fönster. Ombord finns en restaurang, lounge / bar, reception och gratis wifi. En rik buffé till frukost och lunch, medans middagen (4 rätter) serveras vid bordet. I loungen serveras fika med kaffe / te och kakor varje eftermiddag, samt ett litet mellanmål varje kväll. Det finns levande musik och dans i loungen varje kväll!

Hytter

Rated 4plus stars

M/S Vivienne

Byggår 2000 (totalrenoverat 2020)
Längd 110 m
Antal däck 3
Antal hytter 76
Passagerare 146
Flod Donau

MS Vivienne är ett läckert förstaklassfartyg totalrenoverat 2020, med fyra däck - två med franska balkonger. Ombord har man skapat en elegant och intim miljö med många sittplatser och en vacker lounge i smakfulla färgkombinationer. Alla hytter är utvändiga med fransk balkong eller fönster.

Förutom ett trevligt soldäck finns restaurang, lounge med bar, reception och gratis wifi. Frukost och lunch är rikliga bufféer, medan middagen (4 rätter) serveras vid bordet. I salongen dukas afternoon tea fram med kaffe/te och kakor varje eftermiddag, samt lite snacks varje kväll. Det spelas även levande musik och chans till dans är det varje afton!

Hytten har det man kan vänta sig på ett hotell: tv, läslampa, garderob, bord med spegel, kassafack, hårtork och toalettartiklar. Luftkonditioneringen kan du själv ställa in som du önskar.

Fartyget har inga enkelhytter, men ett begränsat antal dubbelhytter går att boka för enkelbruk.

Avresor

Inga avresor hittades. Vår kompletta resekalender hittar du här