Inget enkelrumstillägg Flodkryssning på Seine från Paris till Honfleur

Flodkryssning på Seine med Honfleur

Istock 000073478843 paris frankrike

Följ med på en flodkryssning på Seine. Ombord på vårt fartyg blir vi väl omhändertagna och får under tiden upplevelserna serverade längs vår kryssning på floden Seine. Vår resa börjar i vackra Paris och tar oss till vackra Honfleur vid kusten. Längs med floden upplever vi vackra byggnader, natur och små pittoreska städer. C´est la vie!

Helpension

Utvalda drycker ombord till maten och i baren ingår

Höjdpunkter

Program

6 frukostar, 5 luncher och 6 middagar inkluderad

Utsikt över fartyget MS Seine Princess

Rated 4 stars

MS Seine Princess

Rederi CroisiEurope

Byggår 2002 (renoverad 2010)

Längd 110 m

Antal däck 2

Passagerare 151

Bland faciliteterna ombord finns en restaurang, lounge med bar och dansgolv samt soldäck. CroisiEuropes fartyg är kända för sitt goda, franskinspirerade kök. Wi-Fi i loungen och receptionen. Samtliga hytter är utvändiga och har badrum med dusch och toalett, hårtork, radio, TV, mini kassaskåp och luftkonditionering. Hytterna har en smal dubbelsäng eller två enkelsängar som kan sättas ihop till en dubbelsäng. Fönstren på övre däck öppnas, men inte de på huvuddäck.

Fartyget har inga enkelhytter, men erbjuder ett begränsat antal dubbelhytter för eget bruk.

Utflyktspaket

Utflyktspaket

3700 sek per person

Utflykterna i programmet kan bokas i förväg i ett utflyktspaket. För att säkra en plats på utflykterna rekommenderar vi att du bokar utflyktspaketet samtidigt som kryssningen eller senast 45 dagar innan avresa. De förbeställda utflykterna kommer att ske med en engelsktalande guide. Det är också möjligt att boka utflykterna individuellt ombord, men då till ett högre pris och i mån av plats.

Dag 2 Fontainebleu Slott

Paris

€ 89

Dag 3 Stadsrundtur i Paris

Paris

€ 49

Dag 4 Claude Monets trädgårdar

Melun

€ 50

Dag 5 Stadsrundtur i Rouen

Rouen

€ 23

Dag 5 Route des Abbeyes

Duclair

€ 63

Dag 6 Stadsrundtur i Honfleur

Honfleur

€ 25

Dag 6 Blomsterkusten med badorterna Trouville och Deauville

Honfleur

€ 68

Pris och information

Detta ingår

• Flyg till Paris från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn t/r inkl:

◦ 1 incheckad väska + 1 handbagage

• 7 dagars / 6 nätters flodkryssning i vald hytt inkl:

◦ Välkomstdrink ombord

◦ Helpension från middag första dagen till frukost sista dagen

◦ Dryck till maten ombord: Husets vin, öl, mineralvatten, juice kaffe/te till måltiderna

◦ Utvalda drycker i baren (dock ej champagne, konjak och vissa viner)

◦ Underhållning ombord

◦ Hamnavgifter

• Transfers

• Engelsktalande lokalguider

• Svensktalande färdledare

Detta ingår inte

• Dricks till besättning, lokala guider och chaufförer

• Utflykter OBS! Måste bokas innan slutbetalningen är gjord.

DRICKS

Dricks varierar från land till land. För många gäster är dricks ett sätt att visa att de uppskattar den service, kvalitet och uppmärksamhet de fått under en kryssning. Om du vill ge dricks till de anställda ombord kan du använda kuvertet som du hittar i din hytt sista natten och lägga det i dricksboxen som finns i receptionen. Dricks som kommer in delas ut bland alla anställda ombord och är mycket uppskattade.

VIKTIG INFORMATION

Flodkryssning är tyvärr inte anpassat för funktionshindrade personer. På utflykterna är det ofta en hel del promenader. Alla deltagare måste kunna hantera sitt eget bagage. Av- eller påstigning är via en smal landgång, vissa fartyg har hiss. I flera hamnar är det vanligt att fartygen är förtöjda långsida mot långsida, med upp till tre/fyra fartyg bredvid varandra. För att komma i land måste man då gå över/genom de andra fartygen.

Rederiet förbehåller sig rätten att justera programmet och kryssningsrutten till följd av vattenstånd eller andra oförutsedda händelser.

Information om flygbolaget, tid och tid i programmet är preliminär och förändringar kan inträffa. Slutliga flygtider anges i resedokumenten. Floder är naturbaserade och oförutsedda förändringar i vattennivåer kan inträffa. Skulle detta inträffa förbehåller sig rederiet / Escape Travel rätten att ändra segelväg, tider och program.