Albir - Alicante, Spanien Träningsläger - konstgräsplan 400 m från hotellet

Albir

albir-playa-hotel-kvall

Albir är en charmig liten badort med ca 14 000 invånare, belägen mellan Altea och Benidorm. I centrum finns inga höga höjdskillnader, men bostadsområdena ligger vackert på sluttningarna mot berget Sierra Heladas. Från dessa områden kan man njuta av en underbar utsikt över staden.

Husen i Albir är inte högre än fem våningar och vägarna är breda och kantade av vackra träd. Det finns gott om parkeringsplatser och naturen runt omkring är skyddad, med en vacker fyr som är en populär destination för promenader.

I Albir finns det gott om matvarubutiker, affärer, restauranger och barer med mat från hela Europa. Trots det lugna nattlivet finns det alltid möjlighet att ta sig till Benidorm för lite mer action och spänning, bara några kilometer bort.

Staden har också bekvämligheter som bank, post och apotek.

Rated 4 stars

Albir Playa Hotel & Spa

Albir Playa Hotel & Spa ligger i ett lugnt område i trevliga turistorter L'Albir med en kort promenad på ca 600 meter till den fina sandstranden. Precis utanför hotellet finns ett brett utbud av restauranger, barer och shopping. I området finns en mängd fina golfbanor och till livliga semesterorten Benidorm är det ca 10min med bil.

Albir Playa har restaurang, bar, tvättservice, gym, cykeluthyrning och WiFi finns i allmänna utrymmen. Hotellet har en fin spaanläggning med pool, olika typer av bastu, massage och olika typer av behandlingar. Hotellet har också fem välutrustade konferensrum.

Hotellrummen är vackert inredda och har badrum, AC, centralvärme, WiFi, TV, minibar, kassafack mm

Till La Nucia Football Center är det ca 9km och till Alicante flygplats ca 45min transfer.

Konstgräsplan Albir

Ca 400 meter från vårt hotell ligger en fullstor konstgräsplan med nylagt konstgräs