Båstad, Sverige Träningsläger på Sveriges Riviera

Båstad

Fotbollsplaner, tennisbanor, havet, Båstad, Sverige

Båstad är en klassisk destination för träningsläger som gästats av många klubblag och landslag genom åren. Svenska dam- och herrlandslagen väljer oftast Båstad som uppladdning inför stora mästerskap. Malmö FF dam och Norges U21 är två gäster vi nyligen haft i Båstad. Båstad har högklassiga träningsförhållanden för fotbollsklubbar med både natur- och konstgräsplaner och för friidrottsklubbar finns en friidrottsstadion som invigdes sommaren 2018. Logi för våra idrottsgrupper sker oftast på fina Riviera Strand som ligger precis intill havet och Sveriges längsta sandstrand.

Helpension

Pris från 1845 kr

Höjdpunkter

Fotboll

Endast 2km från hotellen ligger den fina fotbollsanläggningen med en naturgräsplan av toppklass och en nyanlagd konstgräsplan. Ni får bra service och uppbackning av den lokala fotbollsklubben.

Friidrott

Örebäcksstadion är den nya friidrottsarenan i Båstad. Den invigdes 2018 och det går att utöva de flesta grenarna här.

Hotell

Rated 4 stars

Hotel Riviera Strand

Hotel Riviera Strand är ett klassiskt badortshotell från 1930-talet, vid den finkorniga sandstranden som kallades Sveriges Riviera. Hotellet har på senare år genomgått en omfattade renovering och modernisering med stiliga art déco-inredning och en känsla av lyx och komfort. Hotel Riviera Strand ligger i en underbar del av Båstad, precis vid Sveriges längsta sandstrand, vid Malens strandskog. Centrum är bara 2km ifrån hotellet och där finns gott om butiker, kaféer, restauranger och nattklubbar samt fotbollsplaner, padelplaner och såklart Sveriges bästa utomhusanläggning för tennis. Du kan gå på stranden hela vägen till centrum eller ta en härlig cykeltur längs havet.

För konferensgrupper erbjuds 11 lokaler för 2–150 personer. Är ni en grupp mellan 150–200 personer förvandlas restaurangen till ett fantastiskt mötesrum. Utöver mötesrummen finns stora, härliga lounger som passar perfekt när man ska arbeta i grupp eller bara njuta av en fika eller fördrink. Riviera Strand har också en härligt inbjudande inomhuspool i ett fint fristående poolhus.

Rated 4 stars

Hotel Skansen

Hotel Skansen i Båstad är en upplevelse att besöka året om. Hotellet ligger fantastiskt med havet, den finkorniga sandstranden och kallbadhuset på ena sidan och centercourten, kyrkan och Köpmansgatans små butiker på den andra. Med panoramafönster åt havet och Bjäresmaker i köket vilar här en särskild atmosfär som får dig att lätta en aning. Hotel Skansen har lockat badgäster till nordvästra Skåne sedan slutet av 1800-talet och traditionen fortsätter med den nybyggda spaavdelningen som erbjuder varma bad ute och inne, ett kallbadhus 60 meter ut i havet, infinity pool, exklusiva spabehandlingar och gym. Från den varma bastun kan du blicka ut över Kattegatt och svalka dig med ett dopp i havet.

Konferensavdelningen på hotellet är också imponerande med 26 mötesrum, en festvåning med havsutsikt och en stor eventgalleria. Rummen på Hotel Skansen är fräscha och finns i olika storlekar och utföranden, något för alla smaker.