Estepona, Spanien Hotell med strandläge kombinerat med gräsplaner av yppersta klass

Estepona

Träningsmatch, Arroyo Enmedio

Estepona är en av de bäst bevarade byarna utmed solkusten och har enligt många det vackraste gamla stan. Det är lite av en småstadsidyll med vitkalkade hus och en vacker strandpromenad utmed sandstranden mitt i stan. Estepona har också en populära fiskehamn som har dagliga fiskauktioner med stort utbud av både fisk och skaldjur. Vi har hotell i flera prisklasser i området kring Estepona och till det adderar vi fyra fotbollsanläggningar av absolut högsta klass. Mängder av elitlag och landslag har laddat upp här i Escapes regi de senaste åren.

Helpension

Pris från 6790 kr

Höjdpunkter

Fakta fotbollsanläggningarna

I området finns flera fantastiska områden för fotbollsträning:

Polobanorna i Sotogrande: här finns två träningsområden med fyra 11-mannaplaner per område. Planerna håller ofattbart hög nivå och lag som lägger träningsläger här har alltid en egen plan för exklusivt nyttjande under hela vistelsen. Vid planerna finns också välutrustade gym under högsäsongen i januari-mars.

Arroyo Enmedio har en högklassig 11-mannaplan och ytterligare en fin 7-mannaplan för målvaktsträning, ni har tillgång till båda planerna under träningspassen. Här finns också ett high-performance gym och omklädningsrum till förfogande. Arroyo Enmedio ligger inom gångavstånd från femstjärniga Elba Estepona Gran Hotel, favorit bland många landslag.

Dona Julia ligger avskilt upp i bergen, här kan ni träna ostört på någon av de två fina 11-mannaplanerna.

Hotell

Rated 4 stars

H10 Estepona Palace

H10 Estepona Palace är ett ljust och elegant hotell med perfekt läge på stranden med fantastisk utsikt över havet, Gibraltar och Afrika. Hotellet har andalusisk arkitektur och modern design. Det finns två pooler varav den ena är uppvärmd på vintern, det går också fint att lägga sig på stranden i och med hotellets strandnära läge. Dessutom finns det 1.000m2 stora Despacio Spa Center med olika pooler, jacuzzi, bastu, ångbad m.m. Det är bara 2,5 km till centrala Estepona.

Avstånd till fotbollsplanerna; Dona Julia 12km, Arrayo 2km, Poloplanerna i Sotogrande 23km.

Rated 5 stars

Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa

Hotel Elba Estpona Gran Hotel & Thalasso Spa har ett fantastiskt läge direkt på den fina sandstranden och med ett bekvämt avstånd till Estepona. Från hotellets härliga poolområde är det underbar utsikt över Medelhavets vackra blå vatten och det är bara en kort promenad till stranden. Det finns även en inomhuspool på högsta våningen med en fantastisk utsikt – klara dagar syns både Afrikas kust och Gibraltar. I hotellets restaurang med terrass och utsikt mot trädgården och poolen serveras god och vällagad mat. I hotellbyggnaden finns ett thalasso terapicentrum med flera pooler och behandlingar av alla olika slag. Rummen är smakfullt inredda och modernt dekorerade och samtliga har bl.a. AC, satellit-TV och samt möblerad balkong eller terrass.
Avstånd till fotbollsplanerna; gångavstånd till Arrayo Enmedio, Dona Julia 9km, Poloplanerna i Sotogrande 21km.