Farsö, Jylland, Danmark God service, fint boende och bra träningsförhållanden

Farsö

Konstgräsplan, boende i bakgrunden, idrottscenter till höger

I Farsö har vi en helt fantastisk anläggning för föreningar som vill ha det där lilla extra under vistelsen. Farsö ligger på Jylland endast 6 mil sydväst om Ålborg. All träning sker inom idrottscentret som ligger 50 meter från boendet. På 7.300kvm finns det ett flera fina gräsplaner, en konstgräsplan, 25-meters simhall och två idrottshallar. Det finns också ett gym, möteslokaler, biograf och en inomhus skjutbana. Alla måltider serveras i centrets restaurang.
Logidelen stod färdig 2002 och håller hög klass. Uppbackningen från anläggningens chef är enastående. Måste upplevas!

Helpension

Pris från 1795 kr

Höjdpunkter

Fotboll

Inom gångavstånd finns flera naturgräsplaner som är igång tidigt på våren. På området finns också en nylagd konstgräsplan som back-up.

Simning

Granne med boendet ligger det fina idrottscentret som har en 25-meters inomhusbassäng. Många nöjda simklubbar har gästat centret sedan det återinvigdes 2002.

Handboll

Idrottscentret har en stor idrottshall med läktare för 750 personer och ytterligare en fullstor träningshall.

Boende

Rated 3plus stars

Sport & Academy

På Farsö Sport & Academy finns 30 dubbelrum med egna badrum. Rummen är 23 kvm stora och har gratis WIFI och TV på rummet. Hotellet ligger ca 10 minuters promenad från Farsö Rådhuscenter, ett shoppingcenter med 16 olika affärer samt flertalet restauranger. Inom området för er inkvartering finns fotbollstadion, ytterligare två naturgräsplaner, konstgräsplan, simhall, två idrottshallar, gymnastiksal, samt cafe. Allt detta finns i ett område om 7 300kvm. Fräscha 4-bäddsrum med dusch/WC och TV. Logidelen ligger i en fristående byggnad ca 50 m från idrottscentret.