Garda, Italien Träningsläger i fantastisk miljö

Garda

Utomhuspool med solstolar och utsikt över Gardasjön, Poiano Resort, Garda, Italien

Byn Garda vid Gardasjöns strand har under många år varit ett av våra absolut mest populära resmål för träningsläger. Bra mat, nära avstånd till bra träningsplaner samt utmärkt service från vår personal på plats värderas högt av våra kunder. Byn Garda erbjuder en fantastisk mysig och genuin italiensk känsla bland smågator med härliga italienska restauranger och butiker. I byn finns pianobarer, uteserveringar samt caféer i toppklass. Med ett behagligt klimat tidigt på våren och kort avstånd från Milano och Bergamos flygplats utgör Garda ett perfekt resmål för träningsläger. Garda är ett av våra absolut mest uppskattade resmål och många lag återkommer år efter år. Regionen är världskänd för sina viner och vi ordnar guidade turer med vinprovning och lunch till ett noggrant urval av vingårdar i bland annat Valpolicellaområdet där Amarone och Ripasso är framträdande viner.

Helpension

Pris från 4990 kr

Höjdpunkter

Fotboll

I området finns flera fina fotbollsplaner, både natur- och konstgräs. Behövs transport till planerna inkluderas det i priset.

Inomhusidrott

Träning för handboll, basket och futsal sker i inomhushall ca 10min bussresa från hotellet. Transfer ingår i priset.

Hotell

Rated 4 stars

Poiano Resort

Poiano Resort ligger i en 60 hektar stor och lummig trädgård på en bergssluttning i Garda. Hotellet har två restauranger, ett spa med bastu och turkiskt bad, konferensrum och stor terrass med fantastisk utsikt över Gardasjön. Frukostbuffén består riklig ekologisk mat, färska croissanter och frukt, och serveras på terrassen vid vackert väder. Resorten har ett stort utbud av sportmöjligheter, bland annat 50-metersbassäng, sex grustennisbanor, gym mindre fotbollsplan, beachvolley och bågskytte. Ni bor i dubbelrum eller lägenheter för fyra personer med två sovrum, luftkonditionering, balkong/terrass, satellit-TV och eget badrum med hårtork och gratis toalettartiklar.