Helsingör, Själland, Danmark Mysiga Helsingör, endast 20min från Sverige

Helsingör

Flygfoto Helsingør Danhostel med fotbollsplan, strand och havet, Helsingør Danhostel, Danmark

Helsingör Danhostel ligger fantastiskt fint på Öresunds strand med en bedårande utsikt över Öresund. Anläggning är mysig och familjär och har bl.a en privat strand, en rymlig fräsch matsal, TV-rum, teorilokaler, biljard samt tvätt- och torkmöjligheter. Läget är perfekt - färjan tar bara 20 min från Helsingborg. Vi har många återkommande gäster hit - det bästa betyg en anläggning kan få. Till Helsingörs trevliga centrum med mängder av restauranger, barer och butiker är det endast 2 km. Helsingör Danhostel erbjuder också en fantastisk frukost med nybakat bröd, yoghurt, müsli, pålägg ost/skinka, juice samt kaffe/te. Vandrarhemmet har 42 rum och åtta stugor på andra sidan gården. Dessutom finns TV-lounge, lekplats, pool, lekrum för barn, gratis Wi-Fi och ett modernt gästkök.
Med bekvämt avstånd från Sverige, med endast 20 minuters färjeresa från Helsingborg, är detta ett idealiskt resmål för er er som önskar ett prisvärt träningsläger i Danmark. Träning sker på planer med gångavstånd från vandrarhemmet och maten som erbjuds får alltid högsta betyg.

Helpension

Pris från 2090 kr

Höjdpunkter

Fotboll

Den närmaste fotbollsplanen ligger på andra sidan vägen från boendet, en vårtidig naturgräsplan med stor yta bredvid. Ytterligare natur- och konstgräsplaner finns vid Helsingør Idraetspark, ca 2 kilometer från boendet.

Handboll

Det är ca 2 kilometer till Helsingørhallen med tre fullstora sporthallar, varav en med läktare. Hallarna är lämpliga för innebandy, handboll och badminton. Det finns också kampsportshallar, gym, omklädningsrum och café.

Boende

Helsingör Danhostel

Helsingör Danhostel ligger med endast 20 minuters färjeresa från Helsingborg. Det slottsliknande vandrarhemmet, som också kallas för Villa Moltke, ligger precis vid Öresunds strand. Helsingör Danhostel har egen privat strand och här kan ni avnjuta den fantastiska utsikten över Öresund, Helsingborg och Kronborg slott.

Matsalen är pampig med stora fönster ut mot havet, i övrigt finns sällskapsrum med TV, biljard och dart samt flera konferensrum.

Logi sker i 4-6bäddsrum med eget badrum. Det är gångavstånd till både fotbollsträning och inomhusidrotter.