Ishöj Strand, Själland, Danmark Högklassiga träningsläger nära Köpenhamn

Ishöj Strand

Flygfoto över boende och fotbollsplaner, Ishöj Strand Danhostel, Danmark

I utkanten av Köpenhamn ligger Ishöj Strand, ett av Danmarks mest moderna vandrarhem. Ishöj Strand har över 15 års erfarenhet av träningsläger och personalen lägger stor vikt vid hög service och rikligt med god mat. Maten är det alla gästande lag prisar mest och många återkommer år efter år. Ishöj Strand ligger endast 25 km från Öresundsbron och till den fina sandstranden är det en kort promenad. Köpenhamns pulserande centrum når ni enkelt med lokaltåg flera gånger per timme (ca 15 min resväg). Vi hjälper gärna till med biljetter till FC København eller Brøndby. Ishöj strand är ett perfekt resmål för er som vill ha ett prisvärt träningsläger med smidigt avstånd från Sverige. Här erbjuds vårtidiga gräsplaner, ett fint idrottscenter med 50-metersbassäng och sporthallar och fina möjligheter till att skapa gemenskap och ha några härliga dagar tillsammans.

Helpension

Pris från 1945 kr

Höjdpunkter

Fotboll

Träning sker på någon av de 12 gräsplaner som finns i direkt anslutning till vandrarhemmet. I området finns också två 11-manna konstgräsplaner.

Simning

Träning sker ca 1 km från vandrarhemmet. Här finns en nyrenoverad 50-meters simhall med sex banor.

Handboll

Det finns tre idrottshallar på Ishöj Idrottscenter, ca en kilometer från inkvarteringen.

Boende

Ishöj Strand

Danhostel Ishöj Strand är ett idealiskt semesterresmål året om - och en perfekt utgångspunkt för besök i Köpenhamn. Köpenhamn ligger nämligen endast 17 km bort och nås lätt med tåg eller buss. Det finns buss-station precis utanför och tågstationen ligger på kort gångavstånd från vandrarhemmet. På gångavstånd från Danhostel Ishöj Strand finns en fin 7km lång sandstrand med de typiska danska klitterna. Boende sker i rymliga 5- och 6-bäddsrum med dusch/WC. Separat ingång i markplan till alla rum.