Dubin, Irland Konferens i Irlands trevliga huvudstad

Konferensresa Dublin

Grafton Streets berömda shoppingområde, blommor, shoppare, affärer och kyrka, Dublin, Irland

Dublin ligger på Irlands östkust där floden Liffey möter havet och anses vara en av världens trevligaste städer. Musiken, de kända författarna, folklivet, parkerna och pubarna sätter sin prägel på Dublin. Det är omöjligt att inte trivas. Puben är irländarnas vardagsrum där de möts över en öl och folkmusik, här kommer man som besökare närmast folksjälen. I Dublin kretsar det mesta kring barområdet Temple bar med mängder av mysiga pubar, konsertscener, små gallerier, restauranger och butiker.

Dublin har också mycket vacker arkitektur. Flera av de vackra husen från Dublins georgianska guldåldern på slutet av 1700-talet er omgjorda till museer med aktiviteter och tidsriktig inredning.

Dublin är den största staden på Irland och huvudstad i Republiken Irland. Dublin grundades som en vikingabosättning och har varit Irlands viktigaste stad sedan medeltiden. Idag är Dublin Irlands ekonomiska, administrativa och kulturella huvudstad och är en av Europas snabbast växande huvudstäder.

Höjdpunkter

Exempel på hotell

Rated 4 stars

Aloft Hotel Dublin City

I maj 2019 öppnades stiliga Aloft Dublin City, som ingår Marriotts hotellkedjor. Hotellet ligger i det historiska the Liberties, ett av de mest historiska områdena i Dublin. The Liberties har de senaste tiden genomgått stora förändringar och är ett av de snabbast växande områdena i Dublin. Från hotellet är det gångavstånd till de flesta sevärdheterna i staden.

Hotellet har 201 välutrustade rum, alla med dush/badkar, telefon, Wi-Fi, luftkonditionering samt kaffe- och temöjligheter.

På de övre våningarna på hotellet finns Tenters Gastro Pub och wxyz Bar med underbar vyn över Dublin och dess omgivningar. Det finns också en självservice-restaurang Re:Fuel med stort utbud av rätter som gästerna har tillgång till dygnet runt.

Hotellet har också ett mindre konferensrum och gym. För konferensgrupper finns även möjlighet att konferera på Teeling Whiskey Distillery som ligger ett stenkast från Aloft.

Rated 4 stars

Academy Plaza

Academy Plaza Hotel ligger vid O'Connell Street i hjärtat av Dublins centrum. Beläget nära alla Dublins främsta turistattraktioner, inklusive Temple Bar, shoppingdistrikten Henry St & Grafton St, den ikoniska sportstadion Croke Park, Trinity Colleges historiska landmärke.

De moderna rummen på Academy Plaza Hotel är inredda i varma färger. Alla har platt-tv, skrivbord och badrum i marmor.

Plaza Bar & Grill serverar traditionella rätter som tillagas med färska råvaror från trakten. Restaurangen erbjuder olika sorters te och kaffe. På plats hittar du även Oscars Restaurant, där du kan börja dagen med en traditionell irländsk eller kontinental frukost.