Glasgow, Skottland Skottlands pulserande hjärta

Konferensresa Glasgow

Skottlands största stad Glasgow bär på en unik charm och personlighet. Staden har anor från medeltiden, men det finns idag inte många spår kvar sedan dess. Däremot är den fylld av iögonfallande modern arkitektur och sagolika gamla viktorianska katedraler. Glasgow är också känt för sitt pulserande kulturliv, med ett brett utbud av teatrar, konstgallerier och musikscener. Men även för sitt livliga nattliv, med ett stort antal barer, pubar och nattklubbar där besökare kan dansa natten lång. Den familjära och lättsamma atmosfären gör staden till en destination som inte lämnar någon oberörd.

Celtic och Rangers är två stolta klubbar som har bidragit till att forma den skotska fotbollen. Båda lagen har en lång och stolt historia inom fotbollen och har många trogna supportrar som följer varje säsong. Old Firm-derbyn är känt för den intensiva rivaliteten mellan lagen och deras fans. Matcherna mellan Celtic och Rangers är alltid emotionella och passionerade tillställningar som drar mycket uppmärksamhet från fotbollsvärlden. Värt ett besök för den stora fotbollsälskaren!

Höjdpunkter

Exempel på hotell

Rated 4 stars

voco Grand Central

Njut av en lyxig och bekväm vistelse på voco® Grand Central. Hotellet är fyllt med historisk charm och elegant design, och läget vid Glasgows centralstation gör det enkelt att utforska staden.

När det är dags att äta och dricka, kan du besöka din Champagne Central-bar som erbjuder ett urval av läckra menyer och drycker. Du kan också njuta av en traditionell skotsk frukost på The Restaurant, eller ta en eftermiddagste med en hantverkscocktail i handen.

Det finns även en rad mötes- och evenemangsutrymmen som passar alla behov, från små konferenser till storslagna fester.